Pénteken kiderül, ki lesz a Séfek Séfe 4. évadának győztese

Tejszínhub

Már csupán 5 izgalommal és megmérettetéssel teli nap, és kiderül ki nyeri el 2022-ben a Séfek Séfe címet, a vele járó tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séfiskolájában.

 

Utolsó hetéhez érkezett a TV2 népszerű gasztro-tehetségkutatója, a Séfek Séfe, amelyben több száz jelentkező közül már csupán 9, mindenre elszánt versenyző küzd a végső győzelemért. Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor 6-6 fővel induló csapataiban mára mindössze 3-3 játékos maradt versenyben.

A széria végéhez közeledve mindenki szeme előtt már csak egyetlen cél lebeg: ott lenni a döntőben! A tét óriási, és a feszültség még a korábbiaknál is nagyobb. Akik közül kikerül majd a győztes, az: Bánfalvi Renáta, Pereszlényi Alexandra, Petrás Gódor Annamária, Molnár Ági, Méri Dezső, Tusor Viktor, Tóth Tibor, Nagy Péter és Molnár István. Ám addig még kemény munka vár a bent levőkre és Séfjeikre egyaránt.

Az egyre keményebb csapatversenyek után, csütörtökön egy kétfordulós elődöntő, pénteken pedig egy maratoni döntő vár a Séfek tanítványaira. Az elődöntőbe csak hat versenyző jut be, ahol a műsor Séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak. Az elődöntő elején az első feladat előtt az is kiderül, milyen jelentősége van az addig gyűjtögetett Nap Séfe kitűzőknek.

Az első kör után Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vakon kóstolja és értékeli az eléjük tálalt fogásokat. 3 vendég kóstoló is érkezik a segítségükre, a magyar gasztronómiai élet kiemelkedő női alakjai közül: Mautner Zsófi, Tischler Petra és Maki Stevenson személyében. A nap végére pedig három séf-jelölt számára véget ér a küzdelem, és kialakul a döntős mezőny.

A döntőben kétórás feszített munka vár a versenyzőkre. Három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, Séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról kiemelkedő vidéki éttermek séfjei döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Séfek Séfe minden hétköznap este 19:50-től a TV2-n!

SOCIAL MEDIA