NaturAqua: ‘Egy csepp harmónia’ a mindennapokhoz

Hírek

A harmónia rendkívül fontos szerepet játszik az életünkben, legyen szó zenéről, ízekről, kapcsolatainkról vagy saját belső egyensúlyunkról. Erről beszélget Liptai Claudia, Dobó Kata.  Megyeri Csilla és további ismert hazai véleményvezérek a NaturAqua ásványvíz ’Egy csepp harmónia’ videó sorozatban. Megtudhatjuk, hogy hazai sztárjaink életében mik azok a hétköznapi kihívások, amikkel minden nap megküzdenek azért, hogy elérjük a lelki egyensúlyt, és mi az, ami segítséget ad nekik ebben.

 

Maga a harmónia szó rendkívül sok jelentéssel és vonatkozással bír, de mit jelenthet ez a mindennapi életre nézve? Erre nincs egyetemes válasz, hiszen nincs két egyforma ember és két egyforma élethelyzet sem. Ugyanakkor a harmóniára való törekvés mindenkiben benne van, hiszen akkor érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, ha elérjük céljainkat és testünk, lelkünk megkapja azt, amire vágyik.

Az ásványvíz márka most ismert embereket kérdezett meg arról, számukra mit jelent a belső egyensúly. A hét részből álló ’Egy csepp harmónia’ sorozat első része vasárnap jelent meg a NaturAqua facebook oldalán, melyben Liptai Claudia válaszolt a kérdésekre: „Számomra a belső harmónia a kiegyensúlyozottságot, boldogságot jelenti, hogy mindenki jól van a családban. Ugyanakkor éppen ez is jelenti a legnagyobb mindennapos kihívást is, hogy mindenki jól legyen a családban. Hogy a gyerekek megkapják, amit ők szeretnének, a férjem is boldog legyen, és én is azt csinálhassam, amit szeretek”   – vallott életéről a színművész, műsorvezető.

A további részekben Dobó Kata színművész és rendező, Megyeri Csilla influencer, Osvárt Andrea színművész, Dr. Árvai Anita blogger és étteremtulajdonos, Sánta Dávid blogger, és KendeHofherr Krisztina a TMC Management alapítója, producer és motivációs előadó osztja meg a gondolatait a márka kérdéseire válaszolva.

A sorozat jól szemlélteti, hogy az emberek mindennapos kihívásai mennyire eltérőek lehetnek, ugyanakkor ezeknek az akadályoknak a leküzdése alapvető feltétele lelki harmóniánknak. Ahhoz pedig, hogy könnyebben vegyük ezeket az akadályokat, elengedhetetlen a szerveztünk feltöltése megfelelő ásványi anyagokkal.  Ehhez nyújt segítséget egy kiegyensúlyozott barát a zalai természetből: a zalaszentgróti, 685 méter mély forrásból nyert NaturAqua ásványvíz, melyben az ásványianyagok – harmonikus elegye található.

Érdemes nyomon követni a NaturAqua közösségi média felületeit, hiszen hamarosan ott indul a NőComment! online sorozata is. A beszélgetős műsor 30 perces epizódja a NaturAqua facebook oldalán lesznek láthatók, ahol Ábel Anita harmóniáról, kihívásokról, kapcsolatokról fog beszélgetni vendégeivel.

SOCIAL MEDIA