Mutasd a hangod! – vadonatúj zenei show szeptember 10-től a TV2 műsorán

Tejszínhub

Szeptember 10-én, vasárnap vadonatúj műsorral bővül a TV2 szórakoztató műsorainak hétvégi kínálata. A szombati Szerencsekerék VIP és a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! mellé érkezik egy új formátum, a Mutasd a hangod!, a legmeghökkentőbb zenei show sztárparádéval és adásonként 5 millió forintos főnyereménnyel.

 

Szeptember 10-től minden vasárnap este a szórakozásé lesz a főszerep a TV2-n, mert a világ egyik legsikeresebb zenés formátuma, a Mutasd a hangod! érkezik Stohl András műsorvezetésével.

Az eredetileg dél-koreai műsort eddig 41 országban mutatták be, Dél-Koreában már a 10. évadnál jár, és a 2021-ben legtöbbször átvett formátumként tartja számon a televíziós szakma – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Hozzátette: a Mutasd a hangod! – ahogy korábban Németországban is – limitált évaddal mutatkozik be idén ősszel, és nagy öröm a csatornacsaládnak, hogy ez az újabb formátum tovább színesíti a TV2 legendás hétvégi szórakoztató showműsorainak sorát.”

A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségére azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék természetesen nem babra megy, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként.

Lesznek hangos viták, őszinte csalódások, szívből jövő jótanácsok, de ami biztos: döbbenetes meglepetésekre lehet számítani. A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket. A döntős egy hazai sztárral énekel majd duettet, így a műsor fináléjában főszerepük lesz a bevállalós énekeseknek is – többek között Caramelnek, Tóth Andinak és Radics Giginek -, akiknek szintén fogalmuk sem lesz róla, kivel kell akkor és ott, spontán duettezniük.

Az őszi műsordömping tehát folytatódik a TV2-n! Szeptember 4-től jön a TV2 nagysikerű gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada, a Séfek séfe. A tét óriási, és a séfjelöltek mindent megtesznek azért, hogy kivívják Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András elismerését. És ha ennyi nem lenne elég, tovább dübörög a sikerműsorok hétvégéje szombaton este a Szerencsekerék VIP adásaival, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadával, amihez csatlakozik a Mutasd a hangod!

Szeptember 10-től vasárnaponként 21 órakor Mutasd a hangod! a TV2-n!

 

 

SOCIAL MEDIA