Műanyagmentes július: minden egy helyen!

Hírek

A műanyagmentes július népszerűsítésére és az információk rendszerezésének céljával indította útjára az Ökoanyu magazin legújabb aloldalát. A “Műanyag” rovatba integrált site célja, hogy összefogja a hazai kezdeményezéseket, kihívásokat és az érdeklődőknek érthetően tálalja azokat, ugyanakkor praktikus tippeket is összegyűjtő, változó és állandó tartalmakkal segítsen egy műanyagszegényebb életforma kialakításában.

 

A kezdeményezéshez csatlakozott a Greenpeace, a WWF, a HUMUSZ, a Másfélfok, A felelős Gasztrohős Alapítvány, Kump Edina – Hulladékmentes.hu, Mengyán Eszter – Holy Duck, Tóth Andi – Háztartásom Hulladék nélkül, Talpalatnyi történetek, Julka.hu, Shamo bags.

Évek óta figyelem ezeket a kezdeményezéseket, kihívásokat és szerkesztőként régi vágyam volt egy platformra összegyűjteni a vonatkozó tartalmakat, eseményeket. Szerencsére idén ki tudtam alakítani a technikai hátteret, a többiek pedig – talán mondhatom – örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez” – mondja Nagy Réka alapító főszerkesztő.

Az oldal speciális hibridként működik: megtalálhatóak rajta az Ökoanyu magazin saját tartalmai, továbbá a partneroldalakról “meghívott” cikkek linkjei, ajánlói, melyekre kattintva az olvasó a partneroldalakon találja magát. Az aloldalon állandó tartalomként megtalálható a hazai csomagolásmentes boltok listája is.

Az aloldalt ezen a címem lehet elérni.

 

SOCIAL MEDIA