Mivel töltöd a hűs nyári éjszakát?

Hírek

Éjszakai fotókkal kampányol a Samsung

 

Ki mondta, hogy az éjszaka csupán alvásra való? A csillagos égbolt, a Lánchíd szürkületben kigyulladó fényei, az ezüst híd a Balaton vizén, a féktelen koncertek vagy a mozis randik. Az éjszaka mindenkinek mást jelent, mindenkinek másért fontos. Erre épül a Samsung legújabb, Galaxy S9 és S9+ készülékekhez kapcsolódó kampánya.

7 név, 7, különféle módon inspiráló csapat és személyiség. A Samsung legújabb kampányában a Halott Pénz zenekar, az Ördög Nóra – Nánási Pál házaspár, Kovalcsik Ildikó ’Lilu’, a CultureGeeks csapata, Simonffy Péter vlogger, Jancsó Péter street fotós és AvianaRahl beauty vlogger mutatják meg, hogy számukra mit jelent az éjszaka, melyek a kedvenc pillanataik ebben a napszakban.

A kampány nemcsak a résztvevők tekintetében színes és sokoldalú, hanem azokban a megoldásokban is, amelyekkel a Samsung a közönséget megszólítja. Jövő hónap elejétől hatalmas épülethálókon tekinthetik meg Budapest lakosai azokat a képeket, amelyeket Nánási Pál a Halott Pénz április 6-i koncertjén készített Galaxy S9+ okostelefonnal. Addig is, az Instagramon egy izgalmas nyereményjáték keretein belül a felhasználók legemlékezetesebb éjszakai emlékeikről készített képeket oszthatnak meg, amellyel az #Éjszakám és a #Samsung hashtagek használatával, valamint egy kis szerencsével akár egy Galaxy S9+ telefont is nyerhetnek. Mindeközben olyan feltörekvő vloggerek osztanak meg a Samsung zászlóshajójával készített csúcsminőségű fotókat és videókat arról, hogy számukra mit jelent az éjszaka, mint Simonffy Péter, Jancsó Gergő, AvianaRahl vagy a CultureGeeks. Ha pedig ez nem lenne elég, egy fotósorozat azt is feltárja majd előttünk, hogy Lilu miként indul neki a budapesti éjszakának.

A kampányt a Samsung új, lenyűgöző tudású kamerával felszerelt Galaxy S9 és S9+ készülékei ihlették. A legtöbb okostelefon kamerája fix rekeszértékkel rendelkezik, így nem tud igazodni a külső fényviszonyokhoz, ezért rossz megvilágítás esetén szemcsés, elmosódott képeket készít. A Samsung Galaxy S9 és S9+ Duál rekeszértékű lencséje azonban az ember pupillájához hasonlóan automatikusan szélesebbé válik korlátozott fényviszonyok között és szűkül világos környezetben. Ennek köszönhetően mostantól gyönyörű éjszakai témákat örökíthetünk meg már a mobiltelefonunk segítségével is olyan részletességgel és pontos színvilággal, amilyet eddig csak a professzionális fényképezőgépekkel volt lehetséges.

A Samsung legújabb kampányának arcai a Galaxy S9 és S9+ készülékek lencséjén át, izgalmas fotók és videók segítségével mutatják be, számukra melyek az éjszakáik legmeghatározóbb pillanatai. A kampányhoz a #Samsung és a #Éjszakám hashtagek segítségével bárki csatlakozhat és megoszthatja a kedvenc éjszakai pillanatait, a legszerencsésebb játékos egy Samsung Galaxy S9+ készülékkel gazdagodhat.

SOCIAL MEDIA