Minden idők legkiválóbb szakértői csatlakoznak az Eurosport téli olimpiai közvetítéséhez

Hírek

Az Eurosport platformjai lesznek a 2022 évi téli olimpiai játékok közvetítésének otthona, amelynek 107 fős szakértői gárdája több mint 80 olimpiai érmet és 26 aranyérmet számlál. A csapat páratlan betekintést és szakértelmet kínál sportrajongók millióinak Európa-szerte, az  Eurosporton és az Eurosport applikációján keresztül.

 

A névsor olyan legendákat tartalmaz mint:

  • Az ötszörös biatlon olimpiai bajnok, Martin Fourcade (Franciaország)
  • A bob négyes olimpiai bajnok Kevin Kuske (Németország)
  • A háromszoros olimpiai gyorskorcsolya aranyérmes Anni Friesinger-Postma (Németország)
  • A sífutás kétszeres olimpiai aranyérmese, Justyna Kowalczyk (Lengyelország)
  • A 2006-os torinói jégkorong-aranyérmes és NHL-legenda Henrik Lundqvist (Svédország)

Olyan további sztárokkal kiegészülve, mint például a 2018-as pjongcsangi olimpia műlesiklő aranyérmese, André Myhrer (Svédország), az óriás-műlesiklás aranyérmes Viktoria Rebensburg (Németország) és a Salt Lake City 2002 műkorcsolya-aranyérmese, Marina Anissina (Franciaország).

Az Eurosport csapata Pekingben, Yanqingben és Zhangjiakouban, illetve a magyarországi stúdióban is tevékenykedik majd a helyi szakértőkkel, hogy teljes körű elemzést készítsenek minden eseményről.

Scott Young, a Discovery Sports tartalomért és gyártásért felelős alelnöke így nyilatkozott: „A 80 olimpiai éremmel rendelkező sztárok és szakértők gárdája olyan, akár a Hírességek csarnoka. Ez az eddigi legnívósabb névsor a csatorna közvetítésének történetében.

A Téli Olimpiai Játékok nézői az Eurosporton és az Eurosport appon rengeteg információhoz férhetnek hozzá.

„Csupán alig hat hónappal ezelőtt, a 2020-as tokiói olimpiai játékok közvetítése során a digitális platformjaink átalakították a történetmesélést, ezért most Pekingben tovább feszegetjük a tudósításaink határát a “Team Discovery”-vel.  Kiváló szakembergárdánknak köszönhetően nemcsak mélyreható tudást és elemzést nyújtunk, hanem az élsportolók beszámolóin keresztül különleges téli olimpiai élményt adunk a rajongóknak – mondta Scott Young. – Mindössze két hét van a megnyitó ünnepségig és izgatottan várjuk, hogy mit tartogat a Peking 2022, valamint a „Team Discovery” milyen szerepet fog játszani abban, hogy közönségünk a lehető legjobb nézői élményben részesüljön.”

A február 4-i nyitó ceremóniát megelőzően további nevek várhatók a „Team Discovery” szakértői névsorába.

A2022-es Pekingi Téli Olimpiai Játékok a február 4-i, pénteki nyitó ceremóniával kezdődik, amelyet az Eurosport és az Eurosport applikációja élőben közvetít az első, február 2-i eseménytől indulva Európa több mint 50 piacán.

 

SOCIAL MEDIA