MetLog: létrejött az ország egyik legnagyobb logisztikai ingatlanhálózata

Hírek

Az In-Management vezető ipari ingatlanüzemeltető vállalat létrehozta a magyar piac egyik legnagyobb egységes koncepció szerint megvalósult logisztikai központ-hálózatát. Az ország kilenc kiemelt csomópontján megvalósult MetLog Logisztikai Központok összesen több mint 100.000 nm hasznosítható bérterülettel rendelkeznek.

Az Indotek Group tulajdonában álló In-Management létrehozta az ország egyik legnagyobb logisztikai ingatlanhálózatát, amelynek keretében a vállalat az ország kilenc kiemelt jelentőségű csomópontján 11 korszerű logisztikai központot szervezett közös hálózatba.

A Kecskeméten, Szolnokon, Székesfehérvár-Iszkaszentgyörgyön, Szerencsen, Celldömölkön, Szekszárdon, Győrben, Szombathelyen, Miskolc-Mályiban megvalósult MetLog Logisztikai Központok összesen több mint 100.000 nm hasznosítható bérterülettel rendelkeznek. Stratégiai elhelyezkedésüknek köszönhetően a bérlők számára a teljes közép-kelet-európai régió 24 órán belül hatékonyan kiszolgálható.

A MetLog projekt megvalósítása része az In-Management hosszútávú üzletfejlesztési politikájának, amely szerint a „B” kategóriás irodapiac vezető szereplője folyamatosan erősíteni kívánja jelenlétét a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtó logisztikai és ipari ingatlanok szegmensében is.

A közép- és kelet-európai régió piacain dinamikusan nő azoknak a vállalatoknak a száma, amelyek a magas tőkeigényű új raktárközpont építése helyett inkább egy, az aktuális igényeikhez rugalmasan igazítható, hatékony tárolókapacitású logisztikai – ipari ingatlan bérlése mellett döntenek. A MetLog logisztikai központok létrehozásával többek között ennek a piaci szegmensnek a magas színvonalú kiszolgálásában láttunk lehetőséget” – mondta el Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója.

Univerzális kialakításuknak köszönhetően a MetLog csarnokok gyártói, és raktározási tevékenységre egyaránt alkalmasak.

 

 

A MetLog logisztikai központok pontos helye:

MetLog1 és MetLog 2, 6000 Kecskemét, Matkói út 101.

MetLog3, 6000 Kecskemét, Külső Szegedi út 136-139.

MetLog Szolnok, 5000 Szolnok, Csaba utca 26-28.

MetLog Miskolc, 3434 Mályi, Kistokaji utca 7.

MetLog Szerencs, 3900 Szerencs, Gyár utca 19.

MetLog Celldömölk, 9500 Celldömölk, Csokonai utca 53.

MetLog Szekszárd, 7100 Szekszárd, Avar út 1.

MetLog Győr, 9027 Győr, Kandó utca 7.

MetLog Alba, 8043 Iszkaszentgyörgy, 8-as főút mentén

MetLog Szombathely, 9700 Szombathely, Szövő utca 109.

SOCIAL MEDIA