Merész standdal készül az LG Electronics a Milánói Design Hétre

Hírek Kiemelt

A márka összefogott a Moooi nevű holland prémium márkával. A két vállalat együtt dolgozott azon, hogy egy sor olyan különböző koncepciót állítsanak össze, amelyek megfelelően adják át az LG lifestyle kijelzőinek és a Moooi kreatív belsőépítészeti megoldásainak eleganciáját.

 

Az exkluzív kiállításon a látogatók az LG OLED Objet kollekciójához tartozó televíziókat a Moooi eklektikus, játékos esztétikai elemeivel díszítve tekinthetik meg. Az LG lifestyle képernyőcsaládjába tartozó OLED Objet televíziók a kiváló képmegjelenítés mellett rugalmas lehetőségeket biztosítanak a beltéri elhelyezés és a dekorálhatóság terén.

Az LG OLED Objet kollekciójának modelljeinek telepítése kényelmes, miközben szinte bármilyen stílusú beltérbe illeszkednek. A Posé minimalista dizájnját a szövetelemek és a lekerekített vonalak elegye teszi lágy hatásúvá. A tévé megjelenése elegánssá és letisztulttá teszi a belső tereket, hiszen csatlakozórendszere révén nem képez kábelrengeteget a készülék körül.

A Posé televíziót, amikor éppen nem filmnézésre vagy tévézésre használják, a Posé Galéria üzemmódba kapcsolható: a felhasználók így különféle műalkotásokat vagy fényképeket jeleníthetnek meg az LG önálló fénykibocsátású pixelekből álló digitális vásznán.

Egy másik lifestyle képernyő, az LG OLED Objet Easel szintén az OLED evo képminőségével, valamint elegáns dizájnnal érkezik. Az Easel ideális választás lehet azok számára, akik nappalijukban egy modern művészeti szalon hangulatát szeretnék megidézni. A tévé kialakítása festőállványra emlékeztet, de akár stílusos fali installációként is használható, így visszafogott, elegáns hangulatot ad bármilyen stílusú térben.

A kiállításon a tévék mellett az LG más, a Moooi által dekorált, művészeti ihletésű alkotásokat is bemutat: ilyen például az LG XBOOM 360 hordozható hangszóró. Vázára emlékeztető kialakításával, beépített hangulatvilágításával és kiváló hangteljesítményével az eszköz beltéri és kültéri használatra egyaránt ideális.

Az LG/Moooi kiállítást a szélesebb közönség 2023. április 18-22. között, a milánói Via S. Gregorio 29. szám alatt található Tessuti szalonban tekinthetik meg, a Milánói Dizájn Hét keretében.

 

SOCIAL MEDIA