Menő Mike és bajkeverő barátai a Boomerangon

Kiemelt Tejszínhub

Bemutatjuk Mike-ot, a pallérozott és kifinomult ízlésű házikedvenc mopszot, aki mindennél jobban szereti otthonának nyugalmát. Mike a „főszereplő bajkeverő” a róla elnevezett új, állatos vígjáték sorozatban, a Menő Mike-ban, melynek premierjét 2019. szeptember 16-án 16.45-kor láthatják a Boomerangon.

A Mikkelsen család otthonában játszódó vidám sorozat minden egyes epizódjában elharapódzik a káosz, amikor a többi házikedvenc – köztük egy bajkeverő teknőc-trió és egy nem is olyan ártatlan házicica – a házigazdák távollétében mindenféle őrült kalandba keveredik. Bobbal lesiklani a lépcsőn, vagy a csilláron lengedezni – ebben a házban aztán nincs egy unalmas pillanat sem! Mike-ra hárul a feladat, hogy megmentse a házat a totális összeomlástól.

Azért ebben a kutyában több is van, mint gondolnánk. Ha épp nem otthona megmentésén fáradozik, láthatjuk, ahogyan teljes gőzzel próbálja lenyűgözni Iris-t, a szomszédban élő kutyalányt. Bár mindent elkövet, hogy közömbösnek tűnjön, tervei gyakran visszájára sülnek el. Hogy sikerül-e, az kiderül 2019. szeptember 16-án 16.45 órai kezdettel a Boomerang tévében.

A Boomerang tévécsatorna képviselői a bemutató sajtóvetítésére izgalmas kutyus-gazdi parti programot állítottak össze, amelyen a főszerepet a kutyusok kapták: különféle programokon – kutyamasszázs, Dog Dance bemutató és oktatás, közös fotó készítése, pólónyomtatás – vehettek részt. A programot egy közös kutyus-gazdi grillezés zárta, amelyet a négylábú vendégek egy névre szóló Menő Mike tányérból fogyaszthattak el.

Kiss Ágnes, a Boomerang csatorna képviselője elmondta: „A sorozat egy vérbeli vígjáték, amelyben van barátság, kaland, kutyaszerelem, s amelyben a karakterek különbözősége adja az igazi helyzetkomikumokat – pontosan, mint egy emberekről szóló vígjátékban. Talán azért is ennyire telitalálat a sorozat, mert kicsit magunkra ismerhetünk az egyes szereplőkben.”

SOCIAL MEDIA