Megvan a Várda likőr 2024-es kommunikációjára kiírt tender győztese

Hírek Kiemelt

Tizenegy ügynökség indult a Várda likőr 2024-es kommunikációjára kiírt tenderen. A megbízást a Greenroom és az IPG Mediabrands párosa nyerte. 

 

A St. Nicolaus csoporthoz tartozó Várda-Drink Zrt., a magyar szeszesital és pálinkapiac egyik meghatározó szereplője azért írta ki a tendert, hogy megújítsa egyik legfontosabb márkájuk – a Várda likőr – márkastratégiáját és kommunikációját. A feladat mindezek mellett magába foglalta a márkaépítéshez kapcsolódó médiastratégia kialakítását is, így a Greenroom az IPG Mediabrands-el karöltve nyújtotta be a nyertes anyagot.

Pál Tibor, a Várda Drink Zrt. ügyvezető igazgatója elmondta: „A Várda likőrmárka számunkra nagyon fontos, itt volt az ideje, hogy megújuljon a kommunikáció és országos szintre lépve minőségi alternatíva legyen a termék a keserűlikőr piacon. Izgalmas volt a tender, a nyertes anyag szuper volt, közösen alakítjuk ki a végleges kommunikációt.”

„Különösen örülünk a győzelemnek, ami egyben izgalmas kihívás is. Jól ismert, bevezetett márkák mellett kell érvényesülnie és bizonyítania a Várdának. Nagyon szeretjük és erősnek ítéljük a koncepciót, a marketing csapattal az első pillanattól kezdve is nagyon jó a kémia, így minden adott ahhoz, hogy egy a Várdához méltó kommunikáció születhessen – tette hozzá Benesch Ferenc, a Greenroom kreatív vezetője. 

A közös munka már tavaly elkezdődött, az elő kommunikáció tavasszal várható.

 

SOCIAL MEDIA