Megújítja stratégiai együttműködését az ATP Tourral, valamint a Roland-Garros tornával a Haier

Hírek Kiemelt

A cégcsoport 2025-ig kiemelt együttműködő partnere lesz a világ leghíresebb salakpályás teniszversenyének.

 

A megállapodások értelmében a Haier 2024 és 2025 során elit, illetve alacsonyabb besorolású tenisztornák támogatójaként is megjelenik. Így a legmagasabb szinten rangsorolt ATP-tornának a Rolex Paris Masters-nek, a Mutua Madrid Open-nek, valamint az alacsonyabb, ATP 500-as besorolású Hamburg Open-nek, a China Open-nek, illetve az ATP 250-es Plava Laguna Croatia Open Umagnak és az Antwerpenben rendezendő European Open-nek is szponzora lesz az elkövetkező két évben.

Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a teniszvilág legkiemelkedőbb szervezeteihez csatlakozhatunk” – hangsúlyozta Gianpiero Morbello, a Haier Europe marketingstratégiai és digitális (IoT) vezetője. „Az elegancia, precizitás és rendkívüli teljesítmény a sport azon elemei, amelyek pozícionálják számunkra, hogy a Haier milyen szerepre törekszik hivatalos partnerként. Vállalatunk ugyanis pontosan ezekre a fundamentumokra építi fejlesztéseit és megoldásait, melyekkel kivételes és egyedi felhasználói élményt nyújt vásárlóinak. A megállapodások megújítása és kiterjesztése nemcsak a Haier globális vezető pozícióját erősíti, de ezen is túlmutatva reprezentálja cégünket, mint az intelligens megoldások és innováció úttörőjét.”

Rendkívüli büszkeséget jelent számunkra, hogy meghosszabbíthattuk, illetve kiterjeszthettük együttműködésünket a Haierrel 2025-ig. A közös célok elérésére való törekvés a legjobbat hozta ki mindannyiunkból, osztozva a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségben. Izgatottan várjuk, hogy folytassuk az utat” – tette hozzá Massimo Calvelli, az ATP szervezet ügyvezetője.

Az együttműködés részeként kiemelten jelenik meg a márka az említett tornákon, illetve a vendégeknek is lehetőségük lesz olyan egyedi akciókban is részt venniük, amelyek közelebb hozzák a Haier márkát a fogyasztókhoz.

 

SOCIAL MEDIA