Megszüntette az Oroszországból származó termékek megjelenítését az Árukereső.hu

Hírek

Ezzel tiltakozik az Ukrajnával szembeni agresszió ellen. A cég egyben arra biztatja a webáruházakat működtető partnereit, hogy fontolják meg egy hasonló lépés megtételét.

 

Csatlakozik anyacége, a Heureka Group tiltakozó akciójához az Árukereső.hu: felfüggesztette az orosz eredetű termékek megjelenítését az oldalán, ezzel fejezve ki tiltakozását Oroszország Ukrajnával szembeni agressziója miatt. A több mint 5000 partnerrel rendelkező portál arra kéri partnereit, hogy a történtek fényében gondolják át kínálatukat és – amennyiben egyetértenek a kezdeményezéssel – szüntessék meg az orosz eredetű termékek forgalmazását. „Lehetőségeinkhez mérten fel kell lépnünk az agresszió ellen” – mondta az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója.

Rácz Csaba szerint az Ukrajnát ért agresszió hatására felerősödtek a szabad világ jövőjének újkeletű, a szigorúan vett üzleti racionalitáson túlmutató szempontjai. Az ügyvezető hozzátette: „vannak helyzetek, amikor az üzleti érdekeinket háttérbe kell helyezni az értékrendünk és alapelveink mellett való kiállás érdekében”.

 

Fotó: Glenn Carstens-Peters/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA