Még idén bemutatkozik egy vadonatúj Toyota Magyarországon

Hírek

A Toyota Camry 2019-ben, 15 év után tért vissza Európába, ahol óriási várakozás övezte a modell megérkezését, ez pedig a rendkívüli piaci fogadtatásban is visszaköszönt. A Camry a nagyvállalatok közép- és kisebb vállalatok felsővezetői autójaként az elmúlt években kiemelten fontos szereplője lett a flottapiacnak Európában és Magyarországon is. Az ikonikus modell vadonatúj, kilencedik generációja még idén debütál. Az előértékesítés Magyarországon májusban kezdődik, az első példányok pedig szeptemberben érkezhetnek meg a hazai márkakereskedésekbe.

A mintegy négy évtizedes múltra visszatekintő Camry a Toyota egyik zászlóshajójaként szolgál, bevezetése óta világszerte több mint 21 millió talált belőle gazdára világszerte.

A Toyota szedánja régóta etalonnak számít kategóriájában, a most bemutatkozó vadonatúj generáció azonban még elegánsabb, sportosabb formavilágot, „kalapácsfej” orrkialakítást és új fényszórókat kapott. Az újratervezett utastér kifinomult, modern hangulatot és prémium érzést kínál, miközben a világ legfejlettebjének számító ötödik generációs Toyota öntöltő hibrid elektromos technológia nagyobb teljesítményt, nagyobb hatékonyságot és fokozott vezetési élményt biztosít.

Az új Camry megerősíti azokat a tulajdonságokat, amelyek fenntartják a modell népszerűségét a szedán felépítést más karosszériaváltozatokkal szemben előnyben részesítő vásárlók körében. A Toyota a formaterv és a vezetési élmény továbbfejlesztésére összpontosított anélkül, hogy a modell valódi szedán jellegét csorbítaná.

Az autó új formavilága azonnal érezteti hatását, a lendületes, új „kalapácsfej” orrkialakítással, az élesen átformált lámpákkal és a karosszéria hosszában végighúzódó erőteljes karaktervonalakkal. Belül az új megjelenés a vezetőben és az első utasban a nyitottság érzését kelti, és kivételes erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a kárpitok, anyagok és felületek tökéletes folytonossága révén prémium minőséget sugározzon az autó. A Camry ülései által nyújtott kényelem is tovább javul. A Toyota mérnökei ezt az üléspárna alakjának és sűrűségének megváltoztatásával, valamint a párna hosszának növelésével érték el. A fejtámlát is lágyították és hátrébb helyezték, hogy javítsák az ülés- és menetkomfortot – írják.

Az új multimédiás rendszerek és az új, személyre szabható digitális műszeregység könnyebb, gyorsabb csatlakoztathatóságot és reakciókat biztosítanak. Hasonlóképpen, az új modell alapfelszereltségének részét képezi a Toyota Safety Sense és a Toyota Teammate legújabb generációja – amely az aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák széles skáláját kínálja. Ezek végleges listájáról az európai specifikációjú modellekben a Toyota a bevezetéshez közelebbi időpontban ad majd tájékoztatást.

SOCIAL MEDIA