Max Verstappen a Heineken új nemzetközi nagykövete

Hírek Kiemelt

Kevesebb mint két héttel a 2023-as szezon bahreini rajtja előtt, a Formula 1 nemzetközi partnere, a Heineken bejelentette, hogy új, világszintű partneri megegyezést kötött a holland F1 szupersztárjáral, Max Verstappennel.

 

A partnerség, amely az első számú holland sört és az első számú holland versenyzőt köti össze, a rajongók következő generációjának megszólítását célozza több kreatív programon keresztül, amelyek a felelős alkoholfogyasztásra összpontosítanak. Az első ilyen a Player 0.0 lesz – egy izgalmas új játékkezdeményezés, amelyen a Heineken és Verstappen közösen dolgozik, hogy a rajongók számára egy olyan újszerű virtuális versenyélményt teremtsen, amelynek különlegessége, hogy a győztes játékosok a világ legjobb versenyzői ellen versenyezhetnek – írják.

A jelenlegi világbajnok Max Verstappen a Heineken hivatalos 0.0 nagyköveteként is bemutatkozik, amely keretében több szponzori együttműködésben, többek között „When You Drive, Never Drink” (Ha vezetsz, soha ne igyál) kampányban való részvételével segíti a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítését.

„Hollandként különleges dolog egy olyan ikonikus holland márkával együttműködni, mint a Heineken. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon határozott ember vagyok, és versenyzőként sosem akarok hibázni. Ezért is örülök, hogy részese lehetek a „When You Drive, Never Drink” (Ha vezetsz, soha ne igyál) kampánynak, amely segít felhívni a figyelmet a felelős alkoholfogyasztásra. Mivel én is lelkes és szenvedélyes Sim Racing játékos vagyok, izgatottan várom, hogy szerepet vállaljak a Player 0.0 néven készülő új játékban” – mondta el a világbajnok.

A Heineken ezzel egyidőben hivatalosan bejelentette az Oracle Red Bull Racinggel közös partneri megállapodást is. A két márka tökéletes párosítást alkot, együttműködésük minden bizonnyal világszínvonalú szórakozást és kivételes szurkolói élményt nyújt majd. A két nemzetközi márka izgalmas kampányokat fog együtt megvalósítani, többek között a zene és a gaming területén, valamint támogatni fogja a Heineken® felelős alkoholfogyasztásra irányúló kezdeményezését, a „When You Drive, Never Drink” vagyis a „Ha vezetsz, soha ne igyál” kampányt is. A partnerség célja, hogy az F1 első számú pilótája és csapata révén világszerte elérje a rajongókat, valamint betekintést nyújtson a szurkolók számára egy világklasszis versenycsapat kulisszái mögé – teszik hozzá.

„Minden nagy csapatnak szüksége van nagyszerű partnerekre, akik támogatják őket céljaik elérésében. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a Heineken® is csatlakozik globális partnereink közé, és az alkoholmentes Heineken® 0.0-val segítenek minket a következő szintre lépni. A Heineken® 0.0 világszerte az F1® család részévé vált, izgalmas és magával ragadó szórakozási lehetőségeket biztosítva a rajongótáborunk számára a világ számos pontján, mind a pályán, mind otthonainkban. Alig várjuk, hogy ismét együtt dolgozhassunk velük, és lássuk, milyen izgalmas lehetőségeket tudunk a rajongóink számára kínálni ebben a szezonban” – mondta el Christian Horner, az Oracle Red Bull Racing csapatfőnöke.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a jelenlegi világbajnok mellett a mögötte álló Oracle Red Bull Racing csapattal is együttműködhetünk. Max nem csak Hollandiában, de nemzetközi viszonylatban is egy igazi ikon. Ő a Heineken 0.0 tökéletes nagykövete;  a pályán és azon kívül – a Sim Racing közösségben tanúsított szenvedélye a Player 0.0-val a játékok világába is eljuttatja üzenetünket, és segít a felelősségteljes alkoholfogyasztás ösztönzésében” – mondta el Bram Westenbrink, a Heineken márka globális vezetője.

 

SOCIAL MEDIA