Matricacsomaggal erősíti a prevenciót a HáziPatika.com

Hírek

A Szívbarátok kedves kis csapata a mindennapok azon apró részleteire hívja fel a figyelmet, amelyek nélkülözhetetlenek egészségünk hosszú távú megóvásához.

 

Az egészségügyi online portál által megfigyelt tendencia nagyon örvendetes: a magyar internetezők egyre fokozódóbb „étvággyal fogyasztják” az egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat. A fókuszba került az egészségtudatosság, fontos érték lett az egészség, amire vigyáznunk kell.

„Erre reagálva, és természetesen a korábbi értékeinket szem előtt tartva továbbra is az a legfontosabb számunkra, hogy szakmailag hiteles és közérthető tartalmakkal szolgáljuk ki olvasóinkat” – fejtette ki Kulcsár Hajnal főszerkesztő, hozzátéve, hogy az eddigi is népszerű tartalmak mellett újdonságokkal, új rovatokkal, cikksorozatokkal, szolgáltatásokkal is találkozhatnak olvasók a letisztultabb és átláthatóbb oldalon. „Fókuszba kerül az emberközpontúság is, ezért még több személyes történetet osztunk meg, reményeink szerint sok sorstárnak mutatva ezzel példát. Tisztában vagyunk azzal is, hogy a betegek részéről elvárás lett a várakozási idő lerövidítése, így a magánegészségügy még szélesebb rétegnek lett elérhető alternatíva – ebben a témában is segítünk eligazodni új tartalmainkkal. Szeretnék továbbá ráirányítani azokra is a figyelmet, akiknek az életük a gyógyítás, így még több orvosportréval, egészségügyi dolgozókkal készült interjúval készülünk.”

A HáziPatika.com megújult tartalmaiban kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság és az egészség megőrzése, ezt a site új Viber-matricacsomagja is támogatja, amelyet az élet alapjai, így az egészséges életmód és a törődés inspirált. A matricákkal többek között kifejezhetjük támogatásunkat, bátorításunkat szeretteink felé, vagy éppen elmondhatjuk barátainknak, hogy hiányoznak, és alig várjuk a legközelebbi találkozást.

„Fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre, barátainkra, ápoljuk a kapcsolatainkat. Jelezzünk szeretteinknek, ha úgy látjuk, szükségük van támogatásra. Az új matricákkal aranyos, barátságos karakterekkel adhatjuk át ezt a fontos üzenetet” – fogalmazott Huszár Dóra, az egészségügyi online portál marketingmenedzsere.

 

SOCIAL MEDIA