Március 27-én adják  át a Televíziós Újságírók Díját

Hírek Kiemelt

Idén újra összegyűlnek a televíziós szakma képviselői, hogy ünnepélyes díjátadó gálaesten ünnepeljék az elmúlt év kiemelkedő televíziós teljesítményeit. Március 27-én a Budapest Music Centerben tizennégy kategóriában adják át a Televíziós Újságírók Díját, amelyet a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélnek oda a 2023-ban képernyőre került szórakoztató műfajú televíziós műsorok és személyiségek legjobbjainak.

 

2014-ben ismét kiosztják a Televíziós Újságírók Díját, amelyet 2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs alapított azzal a céllal, hogy az elismerés klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki az előző év legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeit: műsorokat, sorozatokat, műsorvezetőket, zsűritagokat és színészeket.

Idén 14 kategóriában ismerik el a tavalyi év legjobbjait. Díjakat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő, valamint most először szórakoztató-ismeretterjesztő műsor kategóriában.

Az elismeréseket a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. A Televíziós Újságírók Díjának grémiumát a HVG, az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, az Origo, a port.hu, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

A Televíziós Újságírók Díja sok éves hagyománya, hogy ünnepélyes keretek között, látványos díjátadó gálán vehetik át a legjobbak az elismeréseket. A nagyszabású eseményt, amely évről évre kihagyhatatlan találkozási lehetőséget jelent a televíziós szakma szereplőinek – médiavállalat vezetőknek, műsorkészítőknek, gyártóknak, műsorvezetőknek, zsűritagoknak és színészeknek – idén március 27-én a Budapest Music Centerben tartják.

 

SOCIAL MEDIA