Már lehet jelentkezni Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új évadába!

Tejszínhub

A kastély fura ura ismét játékra hív: február 12-től lehet jelentkezni a 2023-as év sikerműsorába, a fődíj akár 20 millió forint is lehet!

Árpa Attila civil résztvevők jelentkezését várja egy életre szóló kalandra – ahol bármi megtörténhet és annak ellenkezője is! A jelentkezésre buzdító image spot mától látható az RTL csatornáin és közösségimédia-felületein.

Jelentkezni itt lehet.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2023-ban a teljes hazai televíziós piac legnézettebb hétköznap esti műsora volt a Nyerő Páros mellett. A krimi-reality átlagos közönségaránya 23,3% volt a 18-49 éves korosztály körében, az új formátum hétköznaponként minden alkalommal magabiztosan nyerte az idősávját. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban a 18-49 éves streaming előfizető célcsoportban is remekül teljesített, itt 33,4%-os közönségarányt ért el. A műsor az RTL+ platformon összesen 743 ezer videóindítást generált, és elsősorban a fiatal női célcsoport körében ment a legjobban. Kiugróan magas volt a műsort nagyképernyőn, ám időeltolással (TSV, time shift viewing) nézők aránya is: a teljes 18-49-es nézőszámon belül átlagosan 18% volt azon nézők aránya, akik így követték a 12 részes programot. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban kiváló példája annak, hogy lineáris televíziós műsorok is lehetnek sikeresek az alapvetően streaming felé forduló célcsoport körében.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, 18-49 streaming előfizetéssel rendelkező célcsoportok, Lineáris shr% (a Nielsen „Other” csatornacsoportja nélkül kalkulált közönségarány), live+kumulált TSV + Vendég adatokkal A nézőszám és SHR% adatok az időeltolásos televíziónézés (TSV) adatait tartalmazzák, 2023. február 7-én lekért adatok alapján. rtl+, web+app, total videoview

SOCIAL MEDIA