Magyarországon is megérkezik a boltokba a Samsung Galaxy új szériája

Hírek

Január 31-től Magyarországon is kapható a Galaxy S24 széria. A bejelentés óta hazánkban a Samsung webáruházában vásárlók mintegy 60%-a választotta a csúcsteljesítményű Galaxy S24 Ultra készüléket.

„A Galaxy S24 széria bevezetésével megtettük az első lépést a mai okostelefonokat túlszárnyaló, AI mobilok korszaka felé – mondta TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy AI-t úgy alkottuk meg, hogy egyfelől mindennapjaink alapvető részévé válhasson, másfelől pedig megkönnyítse a kapcsolattartást. Alig várjuk, hogy láthassuk, a Galaxy AI miként javítja és támogatja a felhasználók mindennapjait, akik előtt így számtalan lehetőség nyílhat meg.”

A Galaxy AI forradalmi és praktikus AI-alapú funkciókkal alakítja át a kommunikáció, az alkotás és a felfedezés folyamatát. Az akadálymentes kommunikációt olyan funkciók támogatják, mint az Élő fordítás vagy a Chatsegéd, a Bekarikázással keresés a Google-lel pedig új keresési szabványt állít fel. Az AI szinte minden területen javíthatja a Galaxy S24 felhasználók élményét. Az új ProVisual motorral és az AI-alapú kameraeszközök tárházával a felhasználók még nagyobb mértékben aknázhatják ki a bennük rejlő kreativitást, legyen szó képkészítésről, az új zoomolási lehetőségekről vagy a generatív AI-alapú szerkesztésről – írják.

A Samsung célkitűzése, hogy széles körben elérhetővé tegye forradalmi újításait, hogy minél többen élvezhessék a Galaxy AI élménygazdag funkcióit. A jelenleg 13 nyelven elérhető AI funkciók további nyelvi beállítással bővülhetnek hamarosan. A legtöbb Galaxy AI-élményt szoftverfrissítésekkel terjeszti ki a vállalat a korábbi modelljeire. Többek között a Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 felhasználók élvezhetik majd a mesterségesintelligencia-alapú funkciókat. A Samsung a Galaxy S24 termékcsaláddal hosszabb és megbízhatóbb termékéletciklusú készülékeket kínál, valamint elsőként 7 generációs operációs rendszerfrissítést és 7 évnyi biztonsági frissítést biztosít.

SOCIAL MEDIA