Limitált táskakollekcióval jelentkezik Molnár Nini

Hírek

A kék szív formájú Love Bag táskákkal a tervező az Együtt az Autistákért Alapítvány munkáját segíti, és közösen hívják fel a figyelmet az autizmus ügyére az április 2-i világnaphoz közeledve. Molnár Nini Holdampf Lindával és Adával mutatta be először a táskát a csütörtök esti GLAMOUR Women of The Year gálán.

 

Az Együtt az Autistákért Alapítvány alapítása óta szemléletformáló kezdeményezésekkel hívja fel a figyelmet az autizmusban érintettek helyzetére, amihez ezúttal Molnár Nini divattervező, a NINI márka alapítója is csatlakozott. Az autizmus világnapja közeledtével a márka limitált kollekciót, összesen tíz darab kék NINI Love Bag táskát és kulcstartókat dob piacra az Alapítvány kék szív szimbólumát felhasználva. A kollekció értékesítéséből befolyt összeg egy részével az Együtt az Autistákért Alapítvány munkáját segíti.

A tervező Holdampf Linda stylisttal és Pintér Adával, az alapítvány kommunikációs menedzserével közösen mutatta be a limitált kiadású kék táskát a március 21-i GLAMOUR Women of the Year gálán.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy Molnár Nini segítségével sikerült az Alapítvány kék szív jelképét egy különleges formában is megjeleníteni, a NINI táskák hitelesen és figyelemfelhívó módon teszik újra beszédtémává az autizmus kérdéskörét” – mondta Gubcsó Balázs, az Alapítvány stratégiai- és operatív vezetője.

„Pozitív gondolkodással szemlélem a világot, és a NINI márkának is sarokkövei a nyitottság, a különbözőségek ünneplése, az élet szépségének felismerése. Így nem is lehetett volna számomra természetesebb, hogy igent mondjak az Együtt az Autistákért Alapítvány megkeresésére, és külön örömet jelent a számomra, hogy egy ilyen fontos témát vihettem magammal a Women of the Year gálára is. Hiszem, hogy a beszélgetés a megértés és az elfogadás első lépése, és hogy a táskáim sok ilyen megértő beszélgetés kiindulópontjai lehetnek majd” – mondta Molnár Nini.

 

SOCIAL MEDIA