Könyvtárossal és bűnüldöző bűnözővel erősít a TV4

Hírek

Izgalmas krimisorozatok érkeznek a TV4-re. A Network4 csoport csatornáján mostantól a magyar nézők is láthatják a Nagyvadak Cannes-ban és a Valódi Gyilkosok Klubja: Aurora Teagarden című sorozatokat.

 

A Nagyvadak Cannesban (a nyitóképen) nem meglepő módon a francia Riviérán játszódik, főhősei egy idealista rendőrnő és egy volt bűnöző. A dinamikus duó a környéken elkövetett bűneseteket oldja meg. A sorozat egyik erőssége, hogy olyan exkluzív helyszíneken játszódik, amelyeket a nézők  ritkán láthatnak képernyőn. (A Nagyvadak Cannes-ban vasárnap este 20:00 órától látható a TV4 műsorán.)

Valódi Gyilkosok Klubja: Aurora Teagarden

A Valódi Gyilkosok Klubja: Aurora Teagarden főszereplője egy visszahúzódónak tűnő könyvtáros, Aurora, aki szabadidejében tagja egy különös csoportosulásnak, a Real Murders Discussion Clubnak. A klubban valós gyilkosságok eseményeit elemzik ki. A csapat folyamatosan belecsúszik a környékbeli gyilkosságok feltérképezésébe, így Aurora akaratán kívül is vérbeli nyomozó lesz. A fiatal könyvtáros/detektív alakját Charlaine Harris írónő alkotta meg, főszereplésével már tizenegy krimiregény született, igen népszerű és ismert figuráról van tehát szó. (Aurora és barátai minden hétköznap nyomoznak a TV4-en, 17:00 órától.)

 

SOCIAL MEDIA