Mesterséges intelligencia az üzletben

39 900 Ft + ÁFA

Elfogyott

2023-09-07

Publicis Palota, Irányi utca 17.

A ChatGPT berobbanása tavaly ősszel hatalmas érdeklődést generált a mesterséges intelligencia iránt. Most, a hype lecsengése után azt nézzük meg, valójában mire jó a MI, és mire tudjuk használni saját cégünk tevékenységében. A mesterséges intelligencia gyakorlati hasznának (és kockázatainak) megértéséhez a legkülönfélébb területekről szóló prezentációk révén kerülünk közelebb.

 

Részvételi díj

Egg Fee július 31-ig 24.900 Ft + áfa 

Early Bird Fee augusztus 14-ig 29.900 Ft + áfa 

Normál részvételi díj augusztus 15-től: 39.900 Ft + áfa

A korábbi konferenciáink résztvevőinek és a felsorolt szakmai szervezetek tagjainak 10.000 Ft kedvezmény szeptember 4-ig-ig: : DIMSZ, HBLF, IAB, MAKSZ, MEME, MKRSZ, MLE, MMSZ, MRSZ, MTE, PMSZ, SUPERBRANDS/MAGYARBRANDS. Az esetleges kedvezményt a „Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomása utáni képernyőn tudod bejelölni. (A kedvezményes díj a megadott határidőig teljesített átutalás esetén érvényes)

A részvételi díj tartalmazza az ebédet, valamint a kávé, tea, ásványvíz, üdítők, aprósütemények korlátlan fogyasztását, amelynek értéke 9,500 Ft + áfa. 

Visszatérítés: augusztus 5-ig történő lemondás esetén 100%, augusztus 18-ig 50%. Ezt követően a kifizetett összeg visszafizetését nem tudjuk biztosítani, de a megváltott belépőjegy más személyre átruházható. 

Programok

09:25 - 09:45

Előadás

Csak beszélek

Miről is? Társadalmi hatásokról. De nem a szűken vett értelmezés szerint, nem csupán az állampolgárok közösségére kifejtett hatásokat elemezve. Hanem a nagy egészre gyakorolt lehetséges hatásokról, ide értve a gazdasági, a politikai és a kulturális környezetet befolyásoló változásokról. Miért is? Mert még mindig több szó esik az MI technológiai vonatkozásáról, mint a potenciális érintettek életének lehetséges irányairól. Tételezzük fel, hogy ez most nem egy sima innováció, hanem egy valódi felforgató ökoszisztéma. Akkor legalább kettő dolgot nyerünk azzal, ha sokat beszélünk erről a témáról: 1. Most kell megalkotnunk a fejlesztés kereteit és irányait. Mármint nekünk, mindannyiunknak és nem csak az IT szakmának. 2. Másrészt legalább végre egy valódi diszrupcióról szól a vita és nem egy önkényesen világújdonságnak kikiáltott technológiáról.

09:45 - 10:05

Előadás

Mesterségesen szabályozott intelligencia

A kritikai felvetésektől sem mentes rövid prezentáció során röviden bemutatásra kerül a Mesterséges Intelligencia magyar és európai szabályozásának jelenlegi státusza, a szabályozói környezet és a tervezett szabályozás néhány Achilles-sarka. Hogyan kerüljük el a bírságokat ma és holnap? Hogyan készüljünk az AI Act hatálybalépésére? Ha dobozolt válaszok nem is férnek bele az előadás időkeretébe, a legfontosabb kérdések felmerülnek.

10:05 - 10:20

Előadás

A keresés evolúciója, avagy a keresők megölték a kocsmai beszélgetéseket, az MI mit fog megölni?

Az internetes keresés elterjedése fontos evolúciós pontja volt az információ megtalálási módjának fejlődésében. Ugyanakkor járulékos veszteségként elvesztettünk rengeteg bájos, tudatlanságon alapuló baráti vitát, hiszen ha nem értünk egyet abban, hogy ki volt a brit miniszterelnök a Lost utolsó évadának premierjekor, egyszerűen csak rákeresünk, majd csendben ülünk tovább. Ezen a vonalon elindulva a generatív MI a következő fontos evolúciós pont, amely alapvetően megváltoztatja, hogyan keresünk és találunk, de vajon most mi lesz a járulékos veszteség?

10:20 - 10:35

Előadás

Domesztikált GPT

Hogyan válik a szöveg alapú AI eszközzé egy médiaügynökségi környezetben?

10:35 - 10:50

Előadás

Akit az AI füstje megcsapott (Demonstráció!)

Az AI már régóta itt van velünk, csak nem vetted észre. Most ki sem nyitom a Machine Learning kérdéskörét a médiában, hanem mutatok valami egészen mást: már nem tudod megmondani, hogy milyen hirdetést látsz. Az AI vagy sem. Nézd meg az előadásom, hogy szembenézz vele, már nem tudni, mit készített egy reklámszaki és mit az AI. Ha drámaibbá akarom tenni: nem tudod, hogy ki vagy mi dolgozik neked. De az is ki fog derülni, hogy ez mégsem annyira fontos. Ami számít, az a költségeid csökkentése és az eredményeid növelése.

10:50 - 11:05

Előadás

A Meta AI vezérelt világa

A Meta jelene és jövője. A mottó: teljesítmény és lehetőségek. Ismerd meg a jelenleg is elérhető AI alapú megoldásokat és az érkező újdonságokat, amelyekkel relevánsabb célközönséget érhetsz el ott és akkor, amikor a márkádnak a legjobb!

11:05 - 11:20

Előadás

AI alapú ügyfélszolgálat

Vanda az ügyfelek szolgálatában: hogy működik a mindennapokban? Ebben az előadásban arról hallhatunk, hogy mit és hogyan sikerült az alapoktól felépíteni az elmúlt évek során, hol tartanak most, merre tovább. Azaz a Telekom virtuális asszisztense, Vanda hogyan vált az egyik legismertebb virtuális asszisztenssé Magyarországon.

11:20 - 12:00

Fórum

Az MI alapú fejlesztések következményei, kerekasztal

12:00 - 13:00

Ebédszünet

Ebédszünet

13:00 - 13:15

Előadás

Az Intelligens Hirdetések Jövője: ChatGPT és Midjourney a Marketingben

Ebben az előadásban az előadó megosztja a saját tapasztalatait és eredményeit a ChatGPT és Midjourney mesterséges intelligenciák alkalmazásával a konferencia hirdetéseinek elkészítésekor. Bemutatja az AI-alapú marketing potenciálját és azt, hogy milyen módon járulhat hozzá a hirdetések optimalizálásához és személyre szabásához. Az előadás célja, hogy rávilágítson az AI új lehetőségeire a marketing szektorban, és megvitassa az emberi kreativitás és gépi tanulás együttműködésének kihívásait és előnyeit. A közönség megismerheti az AI alkalmazásával szerzett gyakorlati tapasztalatokat és megtudhatja, hogy miként lehet az intelligens hirdetések a jövő marketingstratégiájának kulcsa.” – ChatGPT.

„Az előadásban nem biztos, hogy ilyen finoman fogok fogalmazni.” – Halász Gyula.

13:15 - 13:30

Előadás

AI in PR – a mesterséges intelligencia és a narratívák

A PR sokkal több, mint marketingtámogató kreatív tartalomgyártás. Történetek mesélése mellett a közbeszéd alakítása is a stratégiai kommunikáció feladata. Mennyiben lehetőség és miben jelenthet veszélyt a mesterséges intelligencia? Rövid betekintés arról, hogy mit gondol erről a nemzetközi PR közösség.

13:30 - 13:45

Előadás

Hogyan változtatja meg az üzleti tevékenységet a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia, illetve más technológiák akár a dolgozók idejének 60-70%-ában végzett munkát automatizálhatják, állapítja meg a McKinsey 2023. júniusi tanulmánya. A generatív nyelvek használatával alapjaiban változik meg számos területen a munkavégzés. Hogyan készítheti fel egy egyetem a jövő munkavállalóit ezekre a változásokra, a jövőbeni munkavégzésre?

13:45 - 14:00

Előadás

Az egyszemélyes vállalatok kora

A mesterséges intelligencia elterjedése kikövezte az utat a modern polihisztorok megjelenésének: emberek, akik egymaguk irányítanak egész vállalatokat. Nézzük meg, hogy az AI hogyan alakítja át a vállalkozás jövőjét és ruház fel egyéneket eddig nem látott képességekkel.

14:00 - 14:15

Előadás

Viszonyunk a mesterséges intelligenciához a hazai és nemzetközi kutatások tükrében

Az Ipsos és a Világgazdásági Fórum közös felmérése alapján az MI innováció sikeressége alapvetően függ attól, hogy a fogyasztók rendelkeznek-e kellő ismeretekkel, bíznak-e és hisznek-e a technológiában. A jó hír az, hogy a nyitottság magyarokban is megvan, tízből hat fogyasztó szerint a MI-t használó termékek és szolgáltatások összességében megkönnyítik az emberek életét. Az elmúlt évek nemzetközi kutatásaiból szemléző előadásunk kitér többek között arra, hogy mit gondolnak az emberek a MI által előállított tartalmakról, hogyan befolyásolják munkájukat, vásárlásaikat, választásaikat, mit tudnak az MI-ről, mitől tartanak, mit gondolnak a szabályozásáról.

14:15 - 14:30

Előadás

Kate – digitális pénzügyi asszisztens

Az AI forradalom nem kerüli el a bankszektort sem. A Chat GPT megjelenésével az érdeklődés kerültek a chat/digitális asszisztens megoldások. Ki az a Kate? Mit tud most? Hova szeretnénk eljutni? Egyáltalán mi zajlik a motorháztető alatt?

14:30 - 14:45

Előadás

Az életünk múlik rAIta!

Amikor az autózás és a mesterséges intelligencia kapcsolatára gondolunk, az önvezetés az első dolog, ami mindenkinek beugrik, pedig Elon Musk álma még a távoli és bizonytalan jövő. Az AI ennek ellenére természetesen jelen van a szektorban, és ma is a mindennapjaink részét képezi, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegye az autózást.

14:45 - 15:00

Előadás

Algoritmusok és Big Data a dm hűségprogramjában

Hamarosan pontosítjuk.

15:00 - 15:15

Előadás

A hírgyártás jövője

Hamarosan pontosítjuk.

15:15 - 15:30

Előadás

Mesterséges mozgóképdimenziók – Az AI robbanásszerű térhódítása Hollywoodban

A mesterséges intelligencia újradefiniáló ereje a film- és mozgóképkészítés legfontosabb területeire is óriási hatást gyakorol. Vajon milyen módszerekkel alkotják újra a filmgyártás korábban ismert folyamatait, és milyen eszközök forradalmasítják a jövő filmiparát?

15:30 - 15:45

Előadás

Technológiafókuszú kihívások és lehetőségek az egészségiparban

Egy dolog biztos: ma már az egészségipar minden területén is jelen van a mesterséges intelligencia (MI). De vajon mi változik a kutatásokban, a klinikai ellátásban, a személyes adatok kezelésben, vagy éppen a páciensekkel való foglalkozásban, illetve kommunikációban a MI megjelenésével ? Egyáltalán megváltoztathatja, minőségileg jobbá teheti a MI a egészségügyet? Meggyógyíthatja-e mindez a hazai egészségügyet? Ezekre a kérdésekre próbál áttekintő választ adni ez az egészségügy területére fókuszáló előadás.

39 900 Ft + ÁFA

Elfogyott