Főoldal / Ki kicsoda / Rubos Krisztina

Rubos Krisztina

marketingigazgató

MTG Metro Gratis

Állások:

A diplomaszerzése táján kialakuló magyar reklámpiac egyik úttörőjénél, a Topreklámnál kezdett dolgozni account executive beosztásban. Két évvel később account supervisorrá léptették elő a hamar nemzetközivé vált, BBDO-érdekeltségbe került cégnél, ahol nagy nemzetközi márkák piaci bevezetésével szerzett jelentős tapasztalatokat. Innen 1995-ben távozott, és 1997-ig a magyar tulajdonú Cre-Action reklámügynökség ügyvezető igazgatójaként folytatta karrierjét. Nyolcéves reklámügynökségi pályafutása után „magánzóként” is kipróbálta magát: irányította a családi vállalkozásként létrehozott Horvath szépségszalont, de különféle egyéb projektekbe is bedolgozott külsős tanácsadóként. 1999-ben lépett be az MTG Metro Gratis kiadóhoz marketingigazgatóként. Szinte a kezdetektől részt vett az 1998-ban indult ingyenes napilap felépítésében, erős márkává fejlesztésében. Két évig a Metro International kelet-európai regionális marketingigazgatója is volt, amely megbízatása csak a cég átszervezése miatt szűnt meg.

Tanulmányok:

1988-ban szerzett kereskedelmi üzemgazdász diplomát a budapesti Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskolán, kereskedelmi szakon.

Leírás:

Munka után egy szigetszentmiklósi családi házba megy haza. Szabad idejét legszívesebben olvasással és utazással tölti. Harmadik szenvedélye, a lakberendezés, amelyet profiként is szívesen gyakorolt volna, végül megmaradt magánpassziónak.