Főoldal/Ki kicsoda/Porkoláb Judit

Porkoláb Judit

Állások:

Főiskolai tanulmányai mellett folyamatosan dolgozott. A Mai Nap kiadójánál 1989-től szemtanúja és tevékeny részese lett a magyar bulvársajtó születésének. Négy sajtóbeli év után, 1993-ban Magyar Rádió Reklámirodájához szerződött, az RTV Részletes műsorújság felületeinek értékesítéséért felelt egy személyben.

Szakmai pályáját 1996-98 között két gyermeke születése szakította meg. Néhány kisebb jelentőségű munkahely után, fokozatosan egyre komolyabb feladatokat vállalva tért vissza az értékesítési területére. Az ezredforduló táján jelentősen fejlesztő Expressz Magyarország Rt. formálódó csapatába került key account beosztásban, az Expressz-termékeknek az ügynökségi világba történő bevezetése volt a feladata. Amikor munkaadója megvette a Szuperinfó franchise-hálózatát, a növekvő portfolió számára is új feladatokat hozott. Munkája révén került kapcsolatba a Jászberényi Szuperinfóval, amelynek csapatát 2006 januárjától irányította. Egy sikeres év után lett az Inform Média értékesítési vezetője. Innen két év után távozott.

Tanulmányok:

Miskolcon született, bár családja hamarosan Budapestre költözött, így iskolába már a fővárosban járt. Felsőfokú tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán végezte 1989-1993 között, áruforgalmi szakon.

Második oklevelét a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskolán szerezte 1993-95 között.

Leírás:

Szakmai pályája elején még a direkt marketing vonzotta, diplomadolgozatát is „A direkt marketing alapjai Magyarországon” címmel írta. A posztgraduális képzés végén benyújtott diplomamunkája az előző logikus folyatása volt, a direktmarketing magyarországi fejlődését, további lehetőségeit és csapdáit teintette át.