Főoldal/Ki kicsoda/Katona Erika

Katona Erika

stratégiai igazgató

Duna Televízió

Állások:

Már tanulmányaival párhuzamosan több munkahelyen dolgozott. Bagon magyar nyelvet és irodalmat, az aszódi zeneiskolánál zongorát és szolfézst tanított, majd Hévízgyörkön igazgatta a művelődési házat és szerkesztette a helyi újságot. Diplomaszerzése után a szigetszentmiklósi polgármesteri hivatalnál helyezkedett el, ahol a kulturális, civil és nemzetközi kapcsolatokért felelős vezető tanácsosként dolgozott hat évig.

Innen vezetett az útja 2005-ben a Duna Televízióhoz, ahol másfél évig az elnök személyi titkára volt, majd elnöki kabinetfőnök lett. Négy év után, 2009 júliusában a televízió stratégiai igazgatójává nevezték ki.

Tanulmányok:

Katona Erika Gödöllőn, a Török Ignác Gimnáziumban érettségizett 1993-ban, s ugyanakkor fejezte be sikerrel az aszódi zeneiskolában is a zongora szakot. Első diplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerezte 1999-ben.

Szigetszentmiklósi munkája mellett kommunikáció szakos oklevelet szerzett a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, elektronikus média szakirányon.