Főoldal/Ki kicsoda/Horváth Balázs

Horváth Balázs

országos terjesztési igazgató

Lapker Zrt.

Állások:

Főiskolai tanulmányaival párhuzamosan, 1988-tól kezdett dolgozni a Magyar Postánál. Előbb egy kisebb falusi posta hivatalvezetője volt, majd 1990-től bekerült a Postaigazgatóság soproni központjába hírlapforgalmi előadónak. A következő években tanúja és részese volt annak a folyamatnak, amelynek során a Magyar Posta szervezetén belül professzionalizálódott a hírlapterjesztési tevékenység, szétvált az előfizetéses és az árus terjesztés, majd 1994-től a három észak-dunantúli megyét kiszolgáló Rábahír Rt. terjesztési vezetője lett. Ebben a pozíciójában érte a postai terjesztés privatizációja. Két évig még a Rábahírnél folytatta a munkát, majd 2000-ben a Lapker budapesti központjába került kereskedelmi vezetői, 2002-től kereskedelmi igazgatói pozícióban.

Tanulmányok:

Középiskolai tanulmányait Sopronban, a József Attila Postaforgalmi Szakközépiskolában végezte. Az 1987-es érettségit követően a győri Széchenyi István Közlekedési, Távközlési és Műszaki Főiskola hallgatója lett, ahol 1992-ben szerzett üzemmérnöki diplomát.

Leírás:

Hosszú ideig kétlaki életet élt, budapesti munkája mellett is megtartotta soproni családi házát. Közel évtizedes ingázás után 2008 nyarától telepedett családjával együtt Budapest közelébe: ma már Dunaharasztiból jár be Táblás utcai munkahelyére. Az elővárosi házba óvónő felesége és két gyermeke várja haza.