Főoldal/Ki kicsoda/Harsányi Dávid

Harsányi Dávid

főiskolai docens

Budapesti Gazdasági Egyetem

Állások:

Még tanult a Közgázon, amikor a Budapest Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai karán tanársegéd, egy évvel később szakirányvezető, majd újabb egy év múlva adjunktus lett. Jelenleg főiskolai docens. Évtizedes főiskolai oktatói pályafutása mellett számos külső projekten dolgozott. Különböző ügynökségeknél dolgozott tanácsadóként, vezetett kutatásokat, oktatott iskolákban, és számos konferencia előadója volt. Diákjai három alkalommal győztek és többször végeztek dobogós helyen különböző reklám- és média-diákversenyeken.

Tanulmányok:

A budapesti Toldy Ferenc gimnáziumban érettségizett 1992-ben. Családi kapcsolatok révén egy évet egy Boston környéki amerikai gimnáziumban töltött, majd 1993-ban beiratkozott a Budapesti Külkereskedelmi Főiskolára. Külgazdasági szakon, marketing szakirányon diplomázott 1996-ban, majd két évvel később a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szociológia és marketingkommunikáció szakirányon szerzett újabb diplomát. 2000-ben elkezdett egy grafológusképző iskolát, és azzal egy időben a Szent István Egyetem PhD-hallgatója lett. 2003 óta okleveles grafológusnak mondhatja magát. Doktori vizsgáit is letette, de értekezése benyújtásához meg be kell fejeznie egy kutatást.

Leírás:

Társszerzője a Marketingkommunikáció című szakkönyvnek és több főiskolai jegyzetnek. Szenvedélyes utazó. Ha itthon van, legszívesebben kedvenc sportját, a a squash-t műveli, de nem idegen tőle a sakk sem. Érdekli a képzőművészet, a zene, a számítógép, és elvégzett egy borismereti tanfolyamot is. Főiskolai munkája mellett 2008. februárjától az év októberéig a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének főtitkáraként dolgozott.