Kids’ Choice Awards: Pap Dorci a magyar fiatalok kedvence

Tejszínhub

A Nickelodeon Kids’ Choice Awards a legfiatalabb korosztály kedvenceit díjazza a legkülönbözőbb kategóriákban. A hazai terep sem maradt győztes nélkül: Pap Dorci immár nemcsak a sportokban sikeres, népszerű alakká nőtte ki magát a KCA közönségénél is. 

 

A Nickelodeon Kids’ Choice Awards idén is számos kategóriában díjazta a fiatalkorú közönség kedvenceit. Természetesen, ahogy minden évben, a gyermekek és tinédzserek kedvenc filmjei, sorozatai és sztárjai is megérdemelt elismerésben részesültek, miközben a műsor sajátjának számító zöld slime sem kímélte őket. A szórakoztató műsor házigazdája Miranda Cosgrove, az iCarly színésznője, valamint Rob Gronkowski SuperBowl-ikon voltak – ráadásul olyan szupersztárok léptek fel, mint Kid Cudi és Jack Harlow.

A Kedvenc hazai sztár kategóriában Pap Dorci győzedelmeskedhetett. A jelöltek közt szerepelt még Illés Fanni paralimpia bajnok úszó, Milák Kristóf olimpiai bajnok úszó és Palkovics Zóra influencer.

„Már maga a jelölés is megtisztelő, hiszen ez mutatja, hogy a fiatalok is szeretik azt, amit csinálok. Az elmúlt pár hónap kihívásai után nagyon jól esik ez a szeretet, amit a szavazóktól kaptam” – mondta Dorci, aki a jelölésekor éppen Dominikán forgatott az Exatlon Hungary műsorral. A léghajószobor átvételekor megosztotta, hogy nagyon kedves gyerekkori emlékek kötik a Nickelodeon csatornához, hiszen testvérével közösen hatalmas rajongói az iCarly című sorozatnak.

A KCA 2022-es gáláján többek között Ed Sheeran, Ariana Grande, Justin Bieber, Zendaya és Tom Holland is helyet foglalhatott a díjazottak sorában. A fergeteges show ismétlése április 16-án 16:15-kor kezdődik a Nickelodeon csatornáján.

 

SOCIAL MEDIA