Ketten is búcsúztak – elindult A Konyhafőnök VIP Döntője

Tejszínhub

Az első feladatot követően Schobert Norbi, a nap végén Gyenesei Leila búcsúzott el a konyhától. A következő adásban a TOP4 összecsap, hogy összeálljon A Konyhafőnök VIP dobogós névsora.

 

A TOP6 versenyző megkapta jól megérdemelt séfkabátját, amit rögtön egy téthez méltó feladat követett: papagájhalat és a Középdöntőből visszamaradt konyhai hulladékokat kellett kombinálniuk, egy tökéletes főétel formájában.

A Döntőben már nincsenek előnyök, hátrányok. Az első főzés után – a zsűri döntése alapján – Schobert Norbi hagyta el a konyhát. Így a TOP5 vághatott neki a második feladatnak.

Minőségi, magyar burgonya állt halmokban egy szekéren, a kocsis pedig Fördős Zé volt. Lila, sárga, rózsa-, parázs-, és kifliburgonya volt a választék. A versenyzőknek hagyományos, magyaros, burgonyás fogásokat kellett újragondolva, Döntőhöz méltó színvonalon prezentálniuk. Levélhúzással dőlt el, ki mit főzhetett. Tornóczky Anita slambucot tálalt szalonnával, Görög Zita szilvalekváros nudlit, Tóth Vera paprikáskrumplit virslivel, Gyenesei Leila rakott krumplit, Németh Kristóf pedig krumplifőzeléket sertésfasírttal.

A zsűri döntése alapján – a krumplivariációkat követően – Gyenesei Leila távozott a konyhából. A különleges, dupla kieséssel kezdődő Döntő első napját követően a TOP4 versenyző küzd tovább a Fináléért, A Konyhafőnök VIP trófeáért és a 10 millió forintért.

 

A séfek meglepetése valóra váltotta a versenyzők álmát

 

Sárközi Ákos kis híján hazaküldte Tornóczky Anitát

 

„Álljál le!” – Fördős Zé rászólt Rácz Jenőre

 

Schobert Norbi: „Lehet, hogy megőrültem volna a Konyhafőnök nélkül”

 

Bejött a papírforma: Németh Kristóf „végzetes hátráltatást” kapott

 

Gyenesei Leila vagy Görög Zita? Egyiküknek eddig tartott a Konyhafőnök VIP

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA