Keretszerződést kötött az Artvertising Group és a BBC Studios

Hírek

Az együttműködés november 1-jén indult, az első megbízás a BBC Studios új produkciójának, a Seven Worlds, One Planet (magyarul: Egy bolygó hét világa) című természetfilmsorozatának beharangozó kampányára szól. Ezen túlmenően az Artvertising látja el a sorozattal kapcsolatos folyamatos kommunikációs feladatokat a hónap során, Hende Helga account manager koordinálásával. Az első epizódot november 14-én, este 10 órától sugározta a BBC Earth csatorna.

A médiafoglalás mellett kreatív feladata is volt az Advertising & Design divíziónak. A CLP-k és bannerek kreatív kezelésén kívül, Szersén Gyula dörmögő hangján a rádióban is fut a beharangozó kampány szpotja.

„A szakmai eredményesség mellett valóban értékteremtőnek látjuk a nemzetközi együttműködést, amely várhatóan hosszú távú lehet az Artvertising és a BBC Studios között. Igazi szívügy számunkra a produkció, hiszen valódi szemléletformálásra van szükség a természetvédelemmel kapcsolatos kommunikációban Magyarországon is.” – összegzi Hevesi László, az Artvertising kreatívigazgatója, társtulajdonosa.

SOCIAL MEDIA