Kékbe borul a Vízművek

Hírek

A Blue Cube Irodaházba költözik a Fővárosi Vízművek

Az idei első negyedév egyik legnagyobb irodabérleti megállapodását kötötte meg az S IMMO a Blue Cube irodaházban. Az utóbbi hónapok ügyletei révén 90 százalék fölé nőtt az épület kihasználtsága.

A Blue Cube irodaház egyik legújabb, egyben legnagyobb bérlőjeként üdvözölheti a Fővárosi Vízműveket, amely mintegy 5800 négyzetméternyi területet vesz birtokba. Korábbi épületének értékesítése után a közműcég olyan modern irodaépületet keresett új központjának kialakításához, ahonnan valamennyi tevékenységét el tudja látni. Jelenleg zajlik az átalakítás és a belsőépítészeti munkák, a vállalat a tervek szerint augusztus 1-jén költözik be a létesítménybe, amelynek több mint 60 százalékát foglalja majd el.

Szintén az első negyedévben kötött bérleti megállapodást a Blue Cube irodaházban az üzleti környezetben alkalmazott innovatív audio-videó technológiákra szakosodott StreamNet Kft. A vállalkozás frekventált helyen lévő, korszerű épületet keresett, elvárásai között pedig nemcsak egyedi irodaterek, hanem egy különleges bemérőhelyiség és nagy méretű raktár is szerepelt – a Blue Cube-ban mindez rendelkezésre állt. A ház legutóbbi, csaknem 500 négyzetméterre szóló bérleti szerződését a tejfeldolgozásban nemzetközi hírű Lactalis Csoporttal kötötte az S IMMO.

„Örömünkre szolgál, hogy több vállalatot is köszönthetünk a Blue Cube új bérlői között. Úgy vélem, az épület tökéletes megoldást jelent számukra, függetlenül attól, hogy melyik gazdasági ágazatban tevékenykednek. Az utóbbi tizenkét hónap jelentős bérleti megállapodásainak köszönhetően csupán 400 négyzetméternyi kiadható terület maradt az irodaházban” – mondta Barabás Géza, az S IMMO magyarországi vezetője.

SOCIAL MEDIA