Kampányt indított a bien.hu, a nők önbecsülésének helyreállításában vállal szerepet a női online magazin

Hírek Kiemelt

A Netbase Mediához tartozó női online magazin a nők önbecsülésének a helyreállításában vállal szerepet; a kampány a héten indult és december végéig tart – tudtuk meg Arany Gábortól, a bien.hu kreatív kommunikációs szakemberétől.

 

Stílus születik 2020 elnevezéssel kampányt indított bien.hu online női magazin. „A kampány célja a nők önbizalmának növelése, stílusuk megtalálása, valamint a hétköznapi öltözködésükkel, megjelenésükkel megmutatni a bennük rejlő legszebb nőt” – mondta Csizmadia Beáta alapító lapigazgató, a kampány megálmodója.

A bien.hu kampányához nemzetközileg elismert Yurkov stílusszakértők csatlakoztak.

Csizmadia Beáta kiemelte, a pandémiás helyzetre való tekintettel az izgalmasnak ígérkező stílustanácsadás ezúttal online térben történik. A kampány során – a jelentkezők közül – hetente választ egy olvasót a bien.hu. A beküldött fotó alapján a Yurkov stílusszakértői életre szóló tanácsokkal látják el a hölgyeket, emlékeztetve saját nőiességükre.

Az év végéig tartó kampány során nyolc hölgynek terveznek – közvetlenül – segítséget nyújtani, de a szerkesztők bíznak abban, hogy a kampányüzenettel olyan olvasókhoz, hölgyekhez is eljutnak, akiknek mások sikerei adnak inspirációt, önbizalmat.

A héten induló kampány egy egészségügyi dolgozóval startol.

 

SOCIAL MEDIA