Január 8-án indul A Tanár 4. évada az RTL Klubon

Tejszínhub

Visszatér a képernyőre A Tanár című sikersorozat, amelyben Vasvári tanár úr és új diákjai ismét felpörgetik az iskola életét.

 

Az RTL Klubon január 8-án, szombaton 20 órakor visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít. A sorozat 4. ezúttal befejező évada, sok izgalmat és fordulatot hoz Szilárd és diákjai életében.  Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva. Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek a sokszor humoros jelenetek mellett fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, lesz, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátai, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

A Tanár január 8-tól minden szombaton 20:00 órától az RTL Klub műsorán!

A sorozat epizódjai  pedig a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületen érhetők el.

 

A sorozat hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/atanar

https://www.facebook.com/rtlatanar

https://www.instagram.com/rtlatanar/

 

SOCIAL MEDIA