Itt a XIXO Tutti Fruity, a koffeinmentes ital

Hírek

Már a tavalyi évet is fontos bejelentéssel kezdte a XIXO, hiszen egy teljes termékkategóriából vezette ki a műanyagpalackokat és szénsavas italait kizárólag 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható aludobozba csomagolta. A vállalat ezen lépése környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontból is példamutató volt. Ezután teljesen új design került a jegesteák csomagolására, elindították a „Miért ne” kampányukat, amelyhez több reklámfilmet is készítettek.

A márka az idei évet is egy újdonsággal indítja: a Tutti Fruity elnevezésű termék tuttifrutti ízű, koffeinmentes, hozzáadott C-, B3, B5, B6 és B12 vitaminokkal és gondosan válogatott összetevőkkel tartósítószer nélkül készül, aludobozos kiszerelésben.

Folyamatosan új ízeken törjük a fejünket, mindig innovációkon dolgoznak termékfejlesztőink. A XIXO eddig is a megújulásról és a trendérzékenységéről volt híres, sőt a csomagolás tekintetében inkább diktáltuk, mint követtük volna trendeket. Míg a legtöbb italgyártó az év második negyedévére hagyja a nagy bejelentéseit, mi már most előrukkolunk a XIXO újdonságával, a Tutti Fruityval. Látjuk, hogy szomjazzák a kategória fogyasztói az újdonságokat és nagy nyitottságot mutatnak a különleges ízekre. Szerettünk volna a fogyasztóinknak 2022 elején egy tutti tippet adni, hogy szerintünk mi lesz az év legmenőbb XIXO íze, így ebben is szakítottunk a megszokásokkal és egy váratlan, ámde mégis izgalmas, más kategóriákban már bizonyított ízzel indítjuk az évet. Azt gondoljuk, hogy elkészítettük az eddig legfinomabb ízünket, amely minden generáció számára egy igazán remek választás lehet, hiszen az új ital mindenben maximálisan megfelelhet a modern fogyasztói elvárásoknak is, viszont hű marad a XIXO alapértékeihez. Nincs benne se koffein, se tartósítószer, van viszont, amiben többet nyújtunk a korábbi XIXO szénsavas italokhoz képest, hiszen többféle B-vitamint, illetve C-vitamint is tartalmaz a Tutty Fruity. Az édes zamatról a sztívia és a gyümölcscukor gondoskodik, így a többi XIXO termékhez hasonlóan, akár már iskolai büfékben is árusítható. Ezek alapján csak az a kérdés: Miért ne lehetne a Tutti Fruity az év kedvenc XIXO terméke?” – mondta el a XIXO új szénsavas italáról Vecsei Márton, a XIXO márka vezetője.

A XIXO Tutti Fruity januártól már megtalálható a boltok polcain 250 ml-es aludobozos kiszerelésben.

 

SOCIAL MEDIA