Iparági nagyágyút igazolt az Apollo Tyres

Karrier

Francesco Gori stratégiai tanácsadóként folytatja pályafutását az Apollo Tyres Ltd. igazgatótanácsában. Márkáik megerősítésében a magyarországi gyárra is építenek.

A kinevezés a vállalat nemzetközi terjeszkedésének egyik mérföldköve is, hiszen a jövőben az új piacok menedzselése, fejlesztése is a feladatai közé fog tartozni.

A stratégiai tanácsadó számára a gumiabroncsgyártó iparág nem ismeretlen. Francesco Gori 2006-tól 2012-ig a Pirelli Tyre ügyvezetői igazgatójaként a vállalat 33 éves fennállásának egyik sikeres időszakát érte el.

Gori kinevezésével kapcsolatban Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. alelnöke és vezérigazgatója a következőt mondta: „Mély és átfogó tudással rendelkezik a teljes iparágról, ezért az új lehetőségek kapcsán felbecsülhetetlen erőforrásként tekintünk rá.”

„Sikeres szervezetként, az Apollo Tyres a meglévő piacokon történő megerősödésével felgyorsította növekedését. A 475 millió euróból megvalósuló gyöngyöshalászi zöldmezős beruházás segítségével megerősíti kulcsfontosságú globális márkáit, az Apollót és a Vredesteint” – nyilatkozta Francesco Gori.

SOCIAL MEDIA