Instagram fotópályázatot írt ki az LG Magyarország

Hírek Kiemelt

Reklámszakemberek, dizájnerek, grafikusok és más, a kreatív iparágban dolgozó szakemberek számára indított Instagram fotópályázatot az LG Magyarország. Az #ergovagyok kihívás a kreatívok tipikus életvitelére mutat rá: azokat keresi, akik a leglehetetlenebb helyzetekben és helyszíneken is képesek azonnal teljesíteni az ügyfelek kívánságait. A játék fődíja egy közel 300 000 Forint értékű, 32 colos LG Ergo szériás 4K monitor.

A kreatív iparágban dolgozók, azaz a grafikusok, ügynökségi munkatársak, marketingesek, reklámszakemberek, médiatervezők, dizájnerek mindig feltalálják magukat a munkavégzés terén: bárhol, bármikor, bármiből home office-t varázsolnak, ha éppen úgy kívánja a helyzet. Metróból írt e-mailek, vasalódeszkán kigondolt stratégia, kirándulás közben lebonyolított válságkommunikáció vagy logótervezés az ebédmenü fölött – egy kreatív szakember számára ezek nagyon is ismerős szituációk.

„A kreatív iparágban dolgozók a leglehetetlenebb helyzetekben is ötletes megoldásokkal képesek előrukkolni, ezt szeretnénk megmutatni a #ergovagyok kihívással” – mondta Orémus Eszter, az LG Magyarország IT termékekért felelős regionális marketingmenedzsere. „Olyan szakemberek fotóit várjuk, akik dokumentálták, amikor valamilyen szokatlan, egyedi helyzetben kellett szakmailag helytállniuk. Tudjuk, hogy az irodán kívüli munkavégzés legnagyobb kihívása a megfelelő munkaeszközök beszerzése, ezért is ajánlottuk fel fődíjként a legújabb Ergo szériás, 32 hüvelykes, 4K felbontású monitorunkat, amely rugalmas támogatást nyújt minden helyzetben.” Az Ergo szériás kijelzők gyakorlatilag bármilyen szögben és pozícióban használhatók, így válnak a lehető legkényelmesebb munkaállomás központi eszközévé. A monitorok különlegessége az asztalhoz erősíthető állvány, amely számtalan mozgatási lehetőséget rejt.

A pályázóknak október 16-ig egy ilyen szokatlan helyzetben történő munkavégzésről kell nyilvános fotót feltölteniük az Instagramra, az @lg.magyarorszag és #ergovagyok tagek megjelölésével. Az LG Magyarország szakmai zsűrije választja ki a legkreatívabb képet, amelynek feltöltője egy közel 300 000 Forint értékű vadonatúj, Ergo szériás professzionális monitort (32UN880 modell) nyer. A játékszabályzat az LG honlapján olvasható.

SOCIAL MEDIA