Indul a Zsákbamacska: aki sokat kockáztat, az nyer!

Hírek

Március 13-án indul a megújult Zsákbamacska a TV2-n. A két műsorvezető, Majka és Pápai Joci pörgős, szórakoztató műsort ígérnek, ahol az nyer a legtöbbet, aki sokat kockáztat.

 

Macskanő, Fáraó, Matróz és még sok-sok jelmezes szerencsevadász száll versenybe március 13-tól a TV2 legújabb game-showjában, a Zsákbamacskában. Ahogy az eredeti angol formátum címe is mondja: Let’s make a deal, azaz kössünk üzletet. A műsorban Majka és Pápai Joci folytonos alkudozásban lesz a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik.

Majka – akiről köztudott, hogy nagy pókerjátékos – elmondta: mivel imád játszani, és szeret kockáztatni, nagyon élvezte a forgatásokat. Maga is átélte a szereplők sikereit és kudarcait, mintha csak ő játszott volna. Hangsúlyozta: ebben a műsorban sokat kell kockáztatni, akkor nagyobb az esély a nyerésre.

Pápai Joci számára kihívás volt az új feladat Majka műsorvezetőtársaként. „Nagy ajándék volt ez a műsor nekünk. Régóta jóbarátok vagyunk, és zenésztársak. Mivel Petinek már nagy tapasztalata van a vetélkedőkben, tudtam, hogy egyrészt remekül fogunk szórakozni ezen a forgatáson, másrészt az én feladatom többek között az lesz, hogy jól érezzem magam” – mondta az énekes.

A Zsákbamacskában közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. Lesz ezek között memóriajáték, 21-ezés, kockázás, íme a legnépszerűbbek: Nekem ez kínai, Tiszta kaszinó, Itt a cica, hol a cica, Fogd a kulcsot és fuss!, Malacod van?, Bankcsapda. De lesz olyan is, hogy csak egy pár másodperces döntésen múlik a nyeremény. Az egykor hazánkban is népszerű Zsákbamacska tehát március 13-tól ismét a magyar nézőket szórakoztatja. A két műsorvezető segítője pedig Pap Dorci lesz.

 

Zsákbamacska március 13-tól minden hétköznap 19.50-kor a TV2 műsorán.

 

SOCIAL MEDIA