Indul a HELL új kampánya Bruce Willis-szel

Hírek Kiemelt

Bruce Willis az energiaital mellett HELL ENERGY Coffee-t is iszik a HELL új filmjében, sőt egy csinos nő is feltűnik mellette. A hollywoodi sztárral New Yorkban forgatott reklám mától látható a televíziós csatornákon és a közösségi médiában.

 

A HELL ENERGY immáron másodszor forgatott Bruce Willis-szel, aki újabb két évre lesz a márka arca. Ez volt a sztár első munkája a HELL márkával:

 

Az aktuális kampányhoz világszerte több mint 50 országba exportáló és számos országban piacvezető HELL a világ legszebb nőjének választott Zuleyka Riverát is leszerződtette, aki minden idők legnézettebb – 6,7 milliárdos megtekintésű – videoklipjében, a Despacito-ban is főszerepet játszott.

A kampány nem csupán a HELL energiaitalát, de a HELL nemzetközi piacain idén induló új tejeskávéját, a HELL ENERGY COFFEE-t is népszerűsíti. A filmet két helyszínen, a New York-i utcákon és egy 52. emeleti luxusapartmanban forgatták. A munka ezúttal is egy amerikai produkciós cég bevonásával zajlott, így Bruce Willis már ismerős arcokkal találkozott mind a HELL ENERGY részéről, mind a stáb csapatában.  Az amerikai sztár – a korábbi forgatáshoz hasonlóan – vérbeli profiként viselkedett, ugyanakkor most is megmutatta a humoros oldalát, hiszen több alkalommal megnevettette a stábot.

Csodálatos helyszínen, kiváló hangulatban és gördülékenyen zajlott az idei forgatás. Bár Bruce cinkos mosolyával az első film zárójelenébe is belecsempésztünk egy kis gaget, az új filmet teljesen más hangulat jellemzi, mint a korábbit. Bruce lezser és lehengerlő természete tökéletesen passzolt a koncepciónkhoz, amelyhez Zuleyka személyében tökéletes partnert találtunk. – mondta el a forgatásról Pantl Péter, a HELL ENERGY nemzetközi kommunikációs és marketingigazgatója.

A Bruce Willis nevével fémjelzett kampány május közepétől indul világszerte. A reklámfilm ezen a linken tekinthető meg:

https://www.hellenergy.com//bw_tvc

 

Az új kampány kreatív ötlete házon belül született, a HELL ENERGY kommunikációs és marketingcsapata dolgozta ki a storyline-t is, és már csak a megvalósításhoz fordultak külső szakemberekhez.

A két évvel ezelőtti első Bruce Willis-szel készült reklámfilmhez hasonlóan az új spotot is az amerikai Sinema Films készítette, Kegye Barnabás kreatív igazgató közreműködésével.

Stáb

  • rendező: Jeremy Charbit
  • operatőr: Magdalena Gorka
  • smink: Aina Lee
  • fotó: Chris Knight
  • stand-in: Eric Buarque
  •  stylist: Lori Stilson, Bruce Willis személyi stylistja
  • executive producer: Noel Maimu
  • creative director: Kegye Barnabás

Bruce Willis és Zuleyka közös filmjével és fotóival Magyarországon május közepétől TV spotokban, Facebook, Instagram, YouTube hirdetésekben, később óriásplakátokon, citylightokon, járműreklámokon és a termékeket árusító hiper- és szupermarketekben lehet majd találkozni, továbbá a kampányt influencer- és PR aktivitások is kiegészítik.

A HELL ENERGY május közepén induló nemzetközi kampánya 50 országra terjed ki.

SOCIAL MEDIA