Íme, a Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023-as gálájának győztesei!

Hírek

A show március 8-án 18:00-tól látható teljes egészében a Nickelodeon csatornáján, ahol a Kedvenc hazai sztár kategória győzteséről is lehull a lepel.

 

Harry Styles bizonyult a legsikeresebbnek a tinédzserek szavazatai alapján kiosztott Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjátadón. A popzenész nemcsak a Kedvenc férfi előadó és a Kedvenc dal, de brit származása révén a Kedvenc nemzetközi sztár kategóriájában is győzedelmeskedett. Mögötte Taylor Swift, a Wednesday és a High School Musical: A musical: A sorozat büszkélkedhet még két-két elismeréssel. A léghajószobrokat olyan világsztárok vihették haza idén, mint Dwayne Johnson, Selena Gomez, Millie Bobby Brown, a BTS együttes, Serena Williams, valamint LeBron James.

Adam Sandler

Több évtizedes komikusi teljesítményéért tüntették ki Adam Sandlert, akit a humor trónján egy hatalmas adag slime fogadta jutalomként. Egy fiktív karakter pedig életműdíjat kapott; a Transformers: A fenevadak kora szereplői, Anthony Ramos, Dominique Fishback és Pete Davidson prezentálták a díjat, amely az autobotok vezérét, Optimust ismerte el.

A márciusban érkező Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című film sztárjait, Michelle Rodriguezt és Chris Pine-t egy trutyit okádó sárkány borította be, míg A kis hableány élőszereplős verzió leendő Ursuláját, Melissa McCarthyt egy slime-mal teli medencébe pottyantották (a nyitóképen). Az est házigazdái Charli D’Amelio TikTok-sztár és Nate Burleson futballjátékos voltak.

Michelle Rodriguez és Chris Pine

A magyar tinik elismerésére hazai sztárok is számítanak. Az idei shortlisten a VALMAR, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint a TikTok platformjának itthoni legnépszerűbb személyiségei, Forstner Csenge és WhisperTon versengett a rajongók szavazataiért. Hogy végül melyikük tudta mozgósítani a legtöbb rajongót, március 8-án 18:00-tól a Nickelodeon csatornáján kiderül.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards március 8-án 18:00 órától látható a csatorna műsorán. Ismétlések március 9-én 15:30-tól és március 11-én 10:30-tól.

 

SOCIAL MEDIA