Idén légy te magad az ajándék, hiszen Veled teljes az ünnep – üzeni a Coca-Cola

Hírek Kiemelt

Itthon és globálisan is a feje tetejére fordult minden, így a karácsonyunk is egészen más lesz idén. Derű a borúban, hogy talán így még inkább a valóban fontos dolgokra tudunk figyelni: egymásra. A minőségi együtt töltött időre, akár személyesen, akár online. A Coca-Cola is erre építi kampányát világszerte és Magyarországon is, azt üzenve, Veled teljes az ünnep! Az Oscar-díjas Taika Waititi által rendezett nemzetközi karácsonyi kampányfilm már hamarosan itthon is megtekinthető. De külön a hazai közönség számára készült figyelemfelkeltő videókkal is találkozhatnak már a fogyasztók, mely szintén arra utal, hogy a karácsony varázsa abban rejlik, hogy ott legyünk egymásnak!

 

Eddig sem kellett volna, hogy arról szóljon a karácsony, ki milyen ajándékot kapott vagy mekkora csomaghalom várta a fa alatt, ahogy arról sem, eltalálta-e a legszebb szöget és a legcsillogóbb filtert az ünnepet megörökítő posztokhoz. Az idei vészhelyzet azonban minden eddiginél jobban rávilágít, hogy értékeljük azt, hogy a szeretteinkkel lehetünk. Még akkor is, ha csak online; vagy akár személyesen, de maszkban, másfél-két méterre egymástól.

A Coca-Cola magyarországi kampányával azt üzeni, Veled teljes az ünnep. Ezért azt javasolja az üdítőitalvállalat, hogy ne a híreket olvassuk, ne Instagramra gyártsuk majd a legmeghittebb pillanatok alatt a fotókat, hanem nyissuk ki a szívünket, vegyük észre a jót a másikban és a világ szépségeit, valamint legyünk mindenestül jelen, és töltsünk elég időt a szeretteinkkel.

Decembertől már az ünnepre hangoló üzenetekkel jelentkezik a Coca-Cola online videós és banner hirdetésekkel, valamint a kezdeményezésbe bevont partnerekkel, mint például Pamkutya, Viszkok Fruzsi és Abosi Barni. Ugyanekkortól pedig az ehhez kapcsolódó üzenetükkel közterületi hirdetésekben és a tévécsatornákon is találkozhatunk majd a figyelemfelkeltő megoldásokkal.

 

Hasonló gondolatmenet vezérli a Coca-Cola globális reklámfilmjét is, az Oscar-díjas rendező, Taika Waititi nevével fémjelzett kisfilm már elérhető a márka nemzetközi YouTube-csatornáján, hogy bemutassa, az a fontos, hogy együtt lehessen a család, és tényleg azokkal ünnepelhessünk, akik a szívünknek legkedvesebbek. Az összesen 91 országban vetített, látványos és egyben nagyon megható reklámfilm rövidített változata itthon december 1-től látható a tévében.

SOCIAL MEDIA