Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Hírek

Meghosszabbított nevezési határidővel 2022. december 1. éjfélig várják a jelentkezéseket Az Év Honlapja pályázatra! Céljuk, hogy a kreatív ügynökségek és a vállalatok az egész éves munkájukat meg tudják mutatni a közönségnek és a zsűrinek, így bekerülhessenek az októberben és novemberben elkészült projektek is.

 

A honlapokat a szakmai zsűri és a közönség is értékeli. A pályázaton 28 kategóriában lehet nevezni. Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében. Ennek megfelelően a közönségszavazást is meghosszabbították december 20-ig, hogy a pályázóinknak legyen elég idejük mozgósítani a rajongóikat és a közösségüket.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Az Év Honlapja az elmúlt években több, mint 800 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak, weboldal tulajdonosoknak és a vállalkozások vezetőinek. Idén is arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek bátrak és nevezzék be honlapjukat a 28 kategória valamelyikébe. A bírálati szempontok közé tartozik a felhasználói élmény, a kreativitás, a dizájn és a reszponzivitás. A zsűri ezenfelül nagy figyelmet fordít a kategóriának megfelelő tartalomra is” – írják.

Pályázni december 1. éjfélig az www.azevhonlapja.hu oldalon van lehetőség.

 

Fotó: Domenico Loia/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA