Horvát sales house-ban szerzett részesedést az Atmedia

Hírek

Az Atmedia 25%-os tulajdonrészt szerzett Horvátország piacvezető országos rádióját értékesítő Plug and Play sales house-ban – adta hírül a multimédiás kereskedőház közleménye. 

 

Laczkó Endre

Már korábban ismertté vált az Atmedia eltökélt szándéka, hogy tudását és tapasztalatait az országhatáron túl is hasznosítsa. A horvát piacra való belépés mindig is fontos szempont volt a kereskedőháznak, amely most meg is valósult – olvasható a közleményben.

Az Atmedia horvátországi leányvállalata többlépcsős akvizíció részeként, első lépésként 25%-os részesedést vásárolt Horvátország vezető országos rádiójának, az Otvoreni Radionak reklámidejét értékesítő Plug and Play sales house-ban.

„Szakmai ismereteink és tapasztalataink segítségével meggyőződésünk, hogy egyre fontosabb piaci szereplővé válunk a horvát piacon, és reményeink szerint később, más platformok bevonásával, Horvátországban is meghatározó multimédiás szereplő lesz az Atmedia” – nyilatkozta Laczkó Endre, az Atmedia portfólió és nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA