Honor Watch Magic, a sokoldalú okosóra

Hírek Kiemelt

A vezető okostelefon e-brand, a Honor bemutatta legújabb okosóráját. A Honor Watch Magic egyszerre elegáns és sokoldalú, hogy a vásárlóknak ne kelljen dönteniük az ellenállhatatlan stílus és a kiváló sporteszköz között.

Az új Honor Watch Magic nagy felbontású érintőképernyővel, egy hétre elegendő akkukapacitással, 50 méterig vízálló kivitellel, 24 órás pulzusméréssel és rendkívül pontos GPS-rendszerrel érkezik, becsempészve a stílust és a funkcionalitást a hétköznapokba.

Rendkívüli tartósság, elegáns dizájn

Az egyszerű hétköznapoktól az előkelő eseményekig a Honor Watch Magic stílusos kiegészítőként minden alkalomhoz és minden öltözethez illik. Az új okosóra-sorozat két színben: lávafekete és holdfényezüst árnyalatú órafejekkel érhető el, amelyek speciális 316L rozsdamentes acélból készültek. A szíj a lávafekete verzió esetében tartós szilikonból, a holdfényezüst változatnál pedig olasz tehénbőrből és szilikon részekből áll.

A divatos Honor Watch okosórák 32,5 grammjukkal és 9,8 mm-es vastagságukkal a piac legkönnyebb és legvékonyabb okosórájának számítanak. A karcálló kerámia felület egy speciális eljárással a rozsdamentes acélnál hatszor ellenállóbb, ezzel biztosítva a tartósságot a hosszú távú használatra.

Az óraszíj kifinomult, kétoldalas izzadásbiztos kialakításával a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete.  A Honor Watch Magic praktikus, kecses megjelenésének hála tökéletes partner a munkahelyen, az edzőteremben és társasági összejöveteleken, partikon egyaránt.

Kompromisszumok nélküli, erőteljes teljesítmény

A Honor Watch Magic a teljesítményen nyugvó, sokoldalú funkcionalitást biztosít. Nagy felbontású, könnyen használható érintőképernyővel rendelkezik: az 1,2 hüvelykes Amoled kijelző 390×390 pixeles felbontása 326 PPI-t jelent, a fényerő pedig vakító napfényben is kiváló felhasználói élményt nyújt.

Az iparág első kettős lapkakészlet-architektúrájának és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a Honor Watch Magic rendkívül energiatakarékos: egyetlen töltés 7 napos használati időt biztosít, emellett egy teljes napig használható mindössze 10 percnyi töltést követően.

A Honor Watch Magic számos szabadtéri és beltéri tevékenységhez használható, beleértve a hegymászást, a futást, a kerékpározást és az úszást. A készülék legfeljebb 50 méter mélységig vízálló, valamint képes mérni, hogy úszás közben hány karcsapást végzünk, úszásfajtától függetlenül. Az okosóra megbízható edzőtárs, amely pontos nyomkövetést végez az edzésgyakorlatról, majd elemzést készít és ajánlásokat tesz a sporttevékenység hatékonyságának fejlesztéséhez.

Az új okosóra támogatja a három fő GPS nyomkövetőrendszert (GPS, Glonass, Galileo). Sűrű erdőkben és városi területeken is garantált a kényelmes, pontos helymeghatározás – ami különösen hasznos a futó- és kerékpárosutak nyomon követéséhez. Emellett a MagicUI, illetve az EMUI 9.1 vagy újabb rendszeren futó Honor és Huawei készülékek számára elérhetővé válnak a SmartCare szolgáltatás funkciói is. Az óra ezen keresztül értesítéseket küld a közelgő szállodai foglalásokról és repülési információkról is.

Egészségfigyelés a nap 24 órájában

A fitneszszolgáltatások és a mindennapi használat mellett a Honor Watch Magic pontos, 24 órás szívritmusfigyelést végez, hogy nyomon követhető legyen az egészségi állapot, függetlenül attól, hogy a felhasználó épp fut vagy alszik. A rendkívüli pontosságú PPG érzékelővel és AI algoritmussal felszerelt Huawei TruSeen™ 3.0 technológia valós időben ad pontos értékelést a pulzusszámról, hogy viselője mindig hozza formáját.

A Honor Watch Magic további úttörő egészségfigyelő technológiákkal is fel van szerelve. A Harvardi Orvostudományi Intézetben működő CBD által tanúsított TruSleep™ technológia a lélegzési minták és alvási szokások elemzésével hozzájárul a pihentető, nyugodt alvás megteremtéséhez. A TruRelax™, amely a Huawei és a Kínai Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézet közös fejlesztése, valós időben figyeli a vérnyomást a szívfrekvencia-változékonyság (HRV) adatainak kiértékelésével.

A Honor Watch Magic lávafekete verziója 2019. január 31-től érhető el Magyarországon az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, az Euronicshoz és a Media Markthoz pedig várhatóan február első felében érkezik. A holdfény ezüst változat szintén február első felétől lesz elérhető a felsorolt kiskereskedelmi partnereknél. A lávafekete verzió javasolt bruttó fogyasztói ára 57 990 Ft szilikon szíjjal, a holdfényezüst verzióé  a külső felületén olasz tehénbőr borítású szilikon szíjjal pedig 64 990 Ft.

A készülék nem orvosi eszköz.

A Honorról

A Honor a Huawei Csoporthoz tartozó vezető okostelefon e-brand. A márka 2014-ben debütált Kínában, Magyarországra pedig 2014 végén érkezett, ma pedig már 74 országban van jelen. A Honor szlogenje, „My World”, azaz „Az én világom” értelmében a brandet arra teremtették, hogy a digitális bennszülöttek igényeinek megfelelő, internetre optimalizált termékekkel első osztályú felhasználói élményt nyújtson, cselekvésre inspiráljon, ösztönözze a kreativitást és támogassa a fiatalokat, hogy elérjék álmaikat. Ennek szellemében a Honor maga is bizonyítja egyediségét azzal, hogy meri másképp csinálni a dolgokat és megtenni a szükséges lépéseket, hogy elhozza ügyfeleinek a legújabb technológiákat és újításokat.

SOCIAL MEDIA