Hetedik alkalommal és új kategóriákkal érkezik a JOY Social Media Award – őket jelölték idén

Hírek

2023-ban is érkezik a JOY Social Media Award, a díj, amellyel a közösségi média legnagyobb hazai sztárjait ismerik el. Idén 10 kategóriában 40 jelöltre szavazhat a közönség. Új kategóriák is szerepelnek a kiírásban: a net nagyjai a #Brandépítő, a #Gamer, a #JOYFitt, az #ŐszinténaSzépségért, a #TikTokBerobbanó, és a #TikTokTanár kategóriában is megmérettetnek. Idén a #KépernyőKedvencei kategóriában tévés párosok várják a szavazatokat.

 

A JOY Social Media Awardon idén is a legnagyobb hatású influencerekkel, hírességekkel, valamint az online világ kiemelkedő szereplőivel találkozhatunk. A közösségi média sztárok munkásságát hetedik éve ismeri el a JOY úttörő kezdeményezése. A JOY Social Media Award évről-évre a minőséget és a kreativitást, valamint a leginspirálóbb tartalmakat gyártó influencereket jutalmazza, valamint egy-egy fontos társadalmi ügyre is reflektál. A jelölteket a szerkesztőség állítja a népszerűségi statisztikák, olvasói visszajelzések és szakmai szempontok alapján, azonban a díjról a közönség dönt.

A tavaly indult #Bestofpodcast kategóriában olyan műsorkészítőket díjaznak, akik szórakoztató, elgondolkodtató adásokat gyártanak. Az idén induló #brandépítő kategóriában azok vesznek részt, akik ismertségüket felhasználva saját márkájukat építik magas színvonalon. Az újdonsült #Gamer kategória a gaming és streaming műfaj legnépszerűbb szereplőiről szól. Visszatér a #Hallgasshazait. Ebben a kategóriában idén kizárólag női előadókat és zenészeket jelölt a JOY Magazin, ezzel is felhívva a figyelmet zenei világ tehetséges hölgyeire. Az új #JOYFitt kategória az egészséges életmódot hirdető influencereké.

Újra itt van a #KépernyőKedvencei kategória, idén televíziós párosok, műsorvezető társak, médiaszereplők kaphatnak elismerést. Az #ŐszinténaSzépségért kategóriában az önazonosságot hirdető és filtermentes valóságot bemutató közösségi média sztárok versenyeznek. Idén is érkezik a #Példakép, amellyel az értéket közvetítő influencereket díjazzák. Idén azok indulnak a címért, akik népszerűségüket alapítványok, társadalmi kampányok támogatására is használják. A TikTok sztárjait két kategóriában is díjazzák. A #TikTokBerobbanóban azokat a tartalomgyártókat ismerik el, akik a platformon a közelmúltban nagy lendülettel berobbantak és a legnépszerűbbek mezőnyébe kerültek, míg a #TikTokTanár kategóriában az edukatív és szórakoztató TikTok tartalmakat gyártó pedagógusokat jutalmazzák.

„Büszkék vagyunk rá, hogy JOY Social Media Award immáron hetedik éve díjazza a minőségi netes tartalmakat. Minden évben igyekszünk fontos kérdéseket is fókuszba helyezni, mint például az egészséges életmód, a hazai női előadók helyzete, a társadalmi szerepvállalás és jó ügyek támogatása, vagy a filtermentes önazonosság kérdése. Az egyik idei új kategóriánk, a #TikTokTanár a social mediát meghódító kreatív pedagógusokról szól, és a közoktatásban szívvel-lélekkel dolgozó tanárokra szeretnénk felhívni a figyelmet” –  mondta el Alberti Petra, a JOY főszerkesztője, a magazint kiadó Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

 

2023-as jelöltek:

#BESTOFPODCAST: KAPod, Lapozz!, Levente klubja, Probléma Hajóssal és Márkóval

#BRANDÉPÍTŐ: Dancsó Péter, Frohner Fecó, Kárpáti Rebeka, Szabados Ági

#GAMER: Albrechtovics Kitti, CSGO-s lány, Mit Játsszunk?, Unfield

#HALLGASSHAZAIT: DJ Jamina, Nagy Bogi, Schoblocher Barbara, Tóth Andi

#JOYFITT: Kőnig Anna, Rubint Rella, Somhegyi Krisztián, Toppler Dorina

#KÉPERNYŐKEDVENCEI: Majka & Pápai Joci, Szabó Zsófi & Miller Dávid, Erős Antónia & Szellő István, Tilla & Nagy Réka

#ŐSZINTÉNASZÉPSÉGÉRT: Eke Angéla, Laudon Andi, Törőcsik Franciska, Visnyei Barbi Szeretest

#PÉLDAKÉP: Döbrösi Laura, Nyári Dia, Puskás-Dallos Bogi, Sydney van den Bosch

#TIKTOKBEROBBANÓ: Dobai Aty, Mészáros Csaba, ReményFarm, Stumpf Patrik

#TIKTOKTANÁR: Horváth Attila, Marik Laura, Meitzer Bence, Saffi Fanni

 

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire a közönség az alábbi oldalon szavazhat: www.joy.hu/sma

 

SOCIAL MEDIA