Győrffy Sándor veszi át Purgel Csabától a Continental váci üzemének gyárigazgatói pozícióját

Karrier Kiemelt

A Continental csoporthoz tartozó, váci ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. gyárigazgatói posztját az eddigi minőségirányítási vezető, Győrffy Sándor tölti be 2023. október 1-től. A váci üzem működéséhez nagyban hozzájárult elődje, Purgel Csaba, aki számos fejlesztéssel emelte új szintre a vállalat termék- és technológiaportfólióját. Purgel Csaba több, mint 16 sikeres év után új kihívások elé néz a vállalatcsoporton belül: augusztus 1-ől a ContiTech OESL üzleti egységének EMEA East operatív terület regionális vezetőjeként folytatja pályafutását.

 

Győrffy Sándor (a nyitóképen) 2010-ben csatlakozott a Continental veszprémi gyárához, ahol minőségbiztosítási területen, 2019-től pedig a váci Continental minőségirányítási vezetőjeként dolgozott. „A feladatunk, hogy fenntartható és versenyképes üzleti működéssel szállítsuk vevőinknek termékeinket a minőségi követelmények maximális teljesítésével. A váci gyár mottója, „Forming Connections”, nem „csak” a termékekbe épülő alkatrészek megmunkálását jelenti, hanem az emberi kapcsolatok, csapatmunka, bizalom és egymás támogatásának erősítését is. Csakis együtt lehetünk sikeresek, így a bennünk rejlő potenciál, energia és a folyamatos fejlődés előtérbe helyezése az elengedhetetlen recept a gyár jövőjéhez, a versenyképesség erősitéséhez” – hívta fel a figyelmet Győrffy Sándor.

Az új gyárigazgató emellett hangsúlyozta, hogy a váci gyár hosszú és sikeres fejlődési útja során mindvégig erősítette pozícióját azáltal, hogy képes volt folyamatosan megújulni. A következő évek nagy küldetése, hogy még több innovációs lehetőséget tudjanak kiaknázni, mindemellett továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a munkatársak motiválására és az új projektek megvalósítására – a gyár kapacitásainak maximális kihasználása érdekében – írják.

 

SOCIAL MEDIA