Gyermekeken segít a MOM Park karácsonyi karitatív kezdeményezése

Hírek Kiemelt

850 000 forint gyűlt össze a MOM Park decemberi jótékonysági fotózásán. A befolyt összeget teljes egészében a gyermekeket támogató Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítványnak juttatja el a XII. kerületi szervezeteket hagyományosan támogató bevásárlóközpont. A kéthetes karitatív megmozdulás során közel négyszáz család készíttethette el karácsonyi fotóit az erre az alkalomra felépített egyedülálló látványvilágú, hamisítatlan ünnepi hangulatot teremtő enteriőrben, ahol Magyarország egyetlen parfümőre, Zólyomi Zsolt által tervezett egyedi, karácsonyi illat is várta az érkezőket.

 

Az év végi időszak mindig kiemelt jelentőségű a MOM Park életében, azonban a bevásárlóközpont túl azon, hogy a lehető legszélesebb kínálattal áll az ünnepre készülő vásárlók rendelkezésére, arra is mindig figyelmet fordít, hogy egy jótékonysági program keretében összefogásra, közös cselekvésre buzdítsa a hozzájuk látogató embereket.

A MOM Park karácsonyi fotózása az év egyik leginkább várt eseménye. Nem meglepő módon, mert ez egyrészt fantasztikus élmény a családoknak, akik mesés díszletben, profi fotós segítségével örökíthetik meg a karácsonyi családi pillanatokat, másrészt remek közösségi megmozdulás is, amelynek köszönhetően a fotózás során befolyt pénzt egy, a XII. kerület életében tevékenyen résztvevő helyi szervezet kapja meg.” – hangsúlyozta Szegedi Anna, a MOM Park marketing és PR igazgatója.

Hozzátette, hogy közel 400 család kapcsolódott be a november 30. és december 13. közt zajló programba és ezúttal meglepetéssel is előállt a MOM Park: Zólyomi Zsolt, Magyarország egyetlen parfümőre és a Le Parfum luxusparfüméria tulajdonosa saját, egyedi, karácsonyi illatot tervezett a bevásárlóközpontnak, amellyel a fotózás helyszínén találkozhattak az oda érkezők.

A program során a Xerox Magyarország Kft. által biztosított berendezésekkel kinyomtatott képeslapokat és naptárakat vihették haza a vásárlók, amelyek után az adományokkal együtt 850 000 forint gyűlt össze. Ezt az összeget kapja meg a szintén a XII. kerületben működő Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítvány, amely immár 11 éve az egyik szülő korai halálában érintett családok számára fejleszt gyermekeket támogató digitális szolgáltatásokat. A többszörösen díjazott és világviszonylatban egyedülálló szervezet egy tudományosan igazolt egyedi zenehallgatási-rendszert és egy speciális gyermeknevelési-módszert hozott létre, amely segít a gyermekeknek a gyász feldolgozásában.

A pandémiás helyzet kiemelt odafigyelést igényelt a karácsonyi fotózás biztonságos megtartásához, ezért a MOM Park idén külön üzlethelyiséget rendezett be erre a célra, ahol folyamatosan ügyeltek a kifogástalan higiéniára, többek közt a díszlet állandó fertőtlenítésével, folyamatos és szigorú maszkhasználattal, illetve az ott tartózkodók számának tíz fős maximalizálásával is.

A bevásárlóközpont képviselői január 12-én adták át az összegyűlt teljes összeget az Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítványnak, kifejezve ezzel azt, hogy a nemes kezdeményezés célba ért, és remélik, hogy 2021-ben az emberek még jobban odafigyelnek a másikra, támogatják, segítik egymást és további, ehhez hasonló kezdeményesek fognak sikeresen zárulni.

SOCIAL MEDIA