Gerentsér Imre távozik a RAS digitális területének igazgatói posztjáról

Karrier Kiemelt

Gerentsér Imre távozik a posztjárol – tudta meg a Media1. A szakember az elmúlt öt évben többek között részt vett a Blikk.hu portál megújításában, a noizz.hu C generációs portál és a RAS-Oander e-kereskedelmi szolgáltatások elindításában, a Glamour kuponok digitalizációjában, illetve több más üzleti eredmény is fűződik a nevéhez.

 

A Media1 megkereste a Ringier Axel Springer Magyarországot az értesülés kapcsán, ahol hivatalosan is megerősítették a szakember távozását a posztról. Elmondták: a Ringier Axel Springer Magyarország átszervezi digitális üzletágának szervezeti struktúráját. A digitális divízió irányítását 2020. június 1-jétől közvetlenül Kovács Tibor, a tavaly kinevezett ügyvezető igazgató látja el az online területen dolgozó szakértői csapat aktív részvételével és támogatásával.

Hozzátették: a RAS Magyarország online portfóliójának jelenlegi üzletágvezetője, Gerentsér Imre a jövőben külső szakértőként (online stratégiai, akvizíciós tanácsadóként) segíti a kiadó munkáját fejlesztési projektek megvalósításában, a piaci növekedési stratégia megvalósításában.

SOCIAL MEDIA