Forensic és compliance szakértővel bővült a PwC csapata

Karrier Kiemelt

Bíró Ferenc szeptember 1-jétől cégtársként vezeti a PwC magyarországi, illetve dél-kelet európai Forensic szolgáltatások üzletágát.

 

A szakember több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik kockázatkezelési és vállalatirányítási területen. Karrierje során több mint 100 vizsgálatban vett részt, szorosan együttműködve ügyvédi irodákkal. Számos iparágban bővítette ismereteit, így például a gyógyszeriparban, az energetikában, a telekommunikációban és termeléssel foglalkozó cégeknél is. Széles körű tapasztalattal rendelkezik komplex vállalati visszaélések és korrupciós ügyek feltárásában, trösztellenes esetek kezelésében, valamint olyan vállalati kultúra létrehozásában, amely etikus módon támogatja az üzleti célok elérését.

Ferenc a PwC folyamatosan bővülő szakértő csapatával elsősorban compliance menedzsment rendszerek ellenőrzésén és fejlesztésén, illetve visszaélések feltárásán és megelőzésén dolgozik majd. Az ügyfeleket peres ügyekben, vizsgálatokban és vitarendezésben is segíti tanácsadóként Magyarországon és a dél-kelet európai régióban.

SOCIAL MEDIA