Február végétől a Telekom előfizetői számára is elérhetőek az RTL új csatornái

Hírek

Február 29-től az RTL disztribúciós partnere, a Magyar Telekom előfizetői is élvezhetik az RTL decemberben debütált 4 új második generációs csatornájának kínálatát. Az RTL OTTHON, a Kölyökklub, a Sorozatklub és a Moziklub csatornák ezzel újabb, közel 1.000.000 háztartásban válnak elérhetővé a 2020 után bevezetett Telekom IPTV Szuper Családi és a Telekom TV Szuper Családi és Telekom TV M és L díjcsomagokban.

 

Az új második generációs csatornák már elérhetőek többek között a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., a Yettel és a Direct One kínálatában. A Telekommal kiegészülve így összesen több mint 2.000.000 háztartásban lesznek elérhetőek az RTL új csatornái.

A megállapodásnak köszönhetően a Telekom előfizetői változatlanul élvezhetik az eddigi 8 RTL-es csatorna kínálatát, köztük azokat az újdonságokat, mint Az ugrás című vadonatúj kvízműsort Gundel Takács Gábor vezetésével vagy a hamarosan érkező The Floor – Csak egy maradhat című látványos vetélkedőt, ahol hétről-hétre 8 millió forintos nyeremény lel gazdára.

A médiavállalat előzőleg a Big Picture konferencián jelentette be, hogy az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD négy új második generációs csatornát indít december 15-én, név szerint a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON csatornákat. Ezekkel együtt összesen 12 RTL-es csatornát érhetnek el február végétől a Telekom nézői: RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub.

Az új kábelcsatornák a lineáris televízió leghűségesebb nézőinek kínálnak változatos tartalmakat.

A Kölyökklubon a valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságok is megörvendeztetik a kicsiket, mint az Edmond és Lucy, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.

A Moziklub és a Sorozatklub csatornákon a változatos filmeké és sorozatoké a főszerep. A klasszikus magyar, valamint népszerű külföldi produkciók egyaránt szerepelnek a kínálatban. A Moziklub tartalmas szórakozást kínál olyan ismert európai filmekkel, mint Woody Allen Match Pointja vagy a Rosamunde Pilcher-filmek. A csatorna a bűnügyek szerelmeseinek is kedvez, többek között a Midsomer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációkkal.

A Sorozatklub is színes kínálattal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz vagy a Kastélyszálló. A sorból nem maradhat ki a Downton Abbey sem.

Az RTL OTTHON csatornán gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmak kerülnek adásba, ezenfelül DIY tippeket és praktikákat is elleshetnek a nézők a műsorokból. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es gasztrocsatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló Konyhafőnök és a Mestercukrász sem.

 

SOCIAL MEDIA