European Business Awards: 11 magyar cég Európa legjobbjai között

Hírek

A legnevesebb európai üzleti verseny, az European Business Awards (EBA) 2018-as versenyében 11 magyar társaság nyerte el a Nemzeti Bajnoki címet. Ezek a cégek szállhatnak versenybe 11 kategóriában a legjobb európai cég díj elnyeréséért a májusi döntőben.

Tizenegy magyar vállalkozás került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé az RSM által támogatott European Business Awards (EBA) idei versenyében. Több ezer európai vállalkozás között közel 100 magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket.

Az európai verseny döntőjében a következő magyar társaságok képviselik majd Magyarországot, 11 kategóriában:

TársaságSzektorKategória
Alpha-Vet Kft.GyártásRSM – az Év Vállalkozója díj
EPAM SystemsIT-technológiaAz év legjobb nagyvállalata díj (151 millió euró árbevétel fölött)
Europa DesignDesignAz év munkáltatója díj
evopro Holding Zrt.GyártásA leginnovatívabb cég díj
Growww Digital Kft.MarketingAz év digitális technológiai cége díj
HELL ENERGY Kft.ÉlelmiszeriparNemzetközi terjeszkedés díj
Hunyadi Kft.GyártásTársadalmi felelősség és környezetvédelmi tudatosság díj
Innonic Group Zrt.IT-technológiaAz év legjobb kisvállalkozása díj (25 millió euró árbevétel alatt)
Lexmark International Kft.IT-technológiaA legjobb vásárlói élményt biztosító cég díj
Meat-Land 65 Kft.KereskedelemAz év legjobb középvállalata díj (26-150 millió euró árbevétel)
NKM Zrt.KözműELITE – az Év növekedési stratégiája díj

Az elmúlt 11 év alatt az RSM nemzetközi tanácsadói hálózat támogatásával elindult European Business Awards a legnagyobb európai üzleti megmérettetéssé vált. Az EBA versenye nyitott minden vállalkozás előtt, függetlenül annak méretétől vagy iparágától. Így a magyarországi középvállalkozások számára is egyre komolyabb lehetőséget jelent, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket a kontinens többi vállalatával.

Az RSM hálózat Európa 43 országában van jelen, és az European Business Awards partnereként részt vesz a legjobb, leginkább elismerésre méltó teljesítményű vállalkozások felkutatásában, támogatja őket céljaik elérésében. Az üzleti megmérettetés döntőjén, május 23-án derül ki, melyek a legjobb európai cégek 2018-ban a szakmai zsűri szerint. A pályázó társaságokra a nagyközönség is szavazhat, a cégek bemutatkozó videóira május 4-ig leadott szavazatok jelölik ki az európai közönséggyőztest.

SOCIAL MEDIA