Erős Pista videóval támad

Hírek Kiemelt

„Hagyma, csípős mehet bele?” „Pistázd meg!” Egy zeneileg és képileg egyaránt igazán megpistázott online filmben mutatja meg az Erős Pista, hogy mennyi lehetőség rejlik a népszerű hazai paprikakrémben, ha nem félünk felemelni az asztalról, és rákanalazni arra, amit éppen eszünk. Itt az ideje játszani az étellel!

 

Miért ne mehetne Erős Pista a gyrosba? Vagy akár a kedvenc pizzánkra? Sőt, még a sushi is ismerősebb lesz, ha megpistázzuk!

Az Erős Pista az egyik legismertebb hazai márka; a magyar gasztronómia sokak által ismert jelképe, ami évtizedek óta kiemelt helyet foglal el az éttermek és a családok asztalán. Az idősebb generációnak nem is kell bemutatni, de mi a helyzet a fiatalabbakkal? Azokkal, akik már nem csak a pörköltért és a gulyásért, hanem a távol-keleti és az olasz konyha finomságaiért is rajonganak.

Új, zenés videójában az Erős Pista hozzájuk is szól, azt üzenve, hogy merjünk játszani az étellel: pistázzunk meg bármit, ami a kezünk ügyébe akad, kísérletezzünk bátran a paprikakrémmel! Mivel az Erős Pista nem annyira csípős, hogy elnyomjon minden más ízt, de kellően fel van paprikázva ahhoz, hogy izgalmasabbá és intenzívebbé tegyen mindent, így szinte bármit turbózhatunk vele.

A videóban olyan ételeket és helyzeteket látunk, amik egy kis Erős Pista hatására rögtön érdekesebbé válnak – a tipikus magyaros fogásoktól és a vasárnapi családi ebédtől így jutunk el az irodába rendelt pizzáig vagy a sarki gyrososig. De a film pörgős ritmusát igazán a zene adja: Benski rappje ugyanis garantált dallamtapadást okoz, és lehet, hogy még annál is tovább fogjuk dúdolgatni, mint ameddig egy megpistázott hamburger ízét érezzük a szánkban.

A márkának régóta nem készült reklámfilmje, de megérte a várakozás: az új videó lendületes jelenetei, és szuper zenéje a fiatalabb generáció számára is szórakoztató és izgalmas módon mondják el, hogy megpistázva minden jobb.

 

SOCIAL MEDIA